Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
jasne,ale musi byt poriadne dementna, ked zamestnankyni zdravotnej poistovne, ktora navyse studuje zdravotnictvo a robila prijimacky na medicinu a teda nieco vie, tvrdi, ze dieta ma v pondelok po dvoj- ci trojtyzdnovej liecbe akutneho vazneho stavu leukocyty 27 000 a v piatok staci kontroly KO a v sobotu sa ide na lyzovacku
Laurina, ak ona pojde s tymto deckom na lyzovacku, tak na nu treba poslat socialku, lebo ho vystavuje (za predpokladu, ze je to pravda a ty predsa ides podla toho, co ti vravi) vaznemu riziku.
Bola by sranda, keby sa pri presetrovani prislo na to, ze je to cele fake.
s tym, ze ked to nepovoli, lebo sa mi to posledne tri mesiace stale vracia (vsak vies, aj cez sviatky som to mala a pekne dlho), tak mi zavedu dlahu cez mocovod, aby moc mohol lepsie odtekat
co sa kolegyne tyka, NECHAPEM to, podla mna klame
pozri, ja mam teraz stale reflux do lavej oblicky, mam zimnicu, aj zvysene teploty, bolesti, vcera mi brali krv, mam leukocyty 14500, cize mierny zapal ale je to zapal, tomu zodpoveda aj zvysena teplota a symptomy, ale hned nasadene ATB
ale to by musel mat aj teploty, zimnicu, to je uz fakt dost velke zvysenie,
neviem AKY zapal ma, ak hornych dychacich ciest, vzdy mas riziko vzniku zapalu pluc atd., ak ma astmu...
ak je to pravda, mne sa to cele proste nezda, treti tyzden chore dieta, po liecbe 27000 leukocyty, so zachvatmi a dusenim sa - tomu neverim, bud klame a vsetko je inak, alebo neviem, poklada vas za dementnych??
a s tym deckom chce ist v sobotu na tyzdnovu lyzovacku ci ako?
neviem, ja som dospela, ale ked som mala raz leukocyty cez 20000 pri silnom zapale obliciek a horucke 39,3 stupnov, okamzite ma hospitalizovali