Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Maoam

xy, lenze najlepsie na tom je, ze s nou sa mi snivalo prvykrat vobec a hned taketo daco! a to som ju nazivo nevidela strasne vela rokov

lost

Ak by som bol akcionar mobilneho operatora, vyloboval by som este 10 valentinov

Vianoce, Mikulas, Silvester, Valentin, Velka Noc, Meniny, Narodeniny.. a ine sviatky

6 milionov oveciek, co posle SMS blizkej rodine, vzdialenejsej rodine, kamaratom a kolegom, popripade sa pomyli v cisle a posle to este raz.

Ale nechcem vas prilis tahat do reality :) matrix je predsa len chutnejsi a neni taky drsny ako realita..

Maoam

tpch :-DDD ale teraz zabijem nieco, za co ma iste odsudite, dnes v noci, teda do rana som spala malo a ked som zaspala, snival sa mi mierne eroticky sen s byvalou spoluziackou zo strednej...

co si mam o tom mysliet????

tpch

Maoam, situacia: tpch si kupila v navale psychotickeho napadu podprsenku zdobenu tylovou cipkou a malymi ruzickami -jedna medzi kosickami a dve na zaciatku ramienok. Dala ju oprat pred prvym oblecenim, reku, pride on, tpch bude nezna a sladka v cipkovanej podprsenke...samozrejme, tpch sa zahlbila do odbornej knihy a ujo tpch isiel iniciativne pozbierat opratu bielizen na balkon. Nasiel novy kus odevu, ktory nepoznal, tak prisiel s vytrestenymi ocami, ze: tpch-bud si suseda vesia veci medzi nase, alebo si si nasla milenku....
Ze by to mohlo byt MOJE, to ho ani NENAPADLO! pravdepodobnejsie sa mu zdalo, ze som v sebe objavila lesbu...