Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Maoam, ale jeho pohlad, ked ma nasiel natretu bahnom z Mrtveho mora...
tak teraz uz vies ze... ruzicky uz nikdy viac :D
rozmyslam, ci ujo tpch tiez sniva o sexe s modelkami :-D
xy: :-DDD :-PPP si zabila
tpch: taki su najlepsi
On dokaze prijimat zmeny len vo svojom odbore, v sukromi je to mily stary konzervativec :-D
no tak pokial si ma clovek vybrat medzi sexom s modelkou a skrtiacou matohou.. je to jednoznacne :D
tpch: no tak prilis vela zmien na neho, chudak :-DDD
No ked s tou podprsenkou dobehol za mnou, vyzeral dost rozrusene, tak som sa este nechcela stat vdovou, tak som mu jemne povedala, ze to je moja. Kukol na mna jak na mimozemstana a tresol: A toto teraz akoze ides nosit? A ja ze mozno, ak sa mu paci. No tak na to cudo kukal ako puk, krutil nosom a spytal sa, na co sluzia tie ruzicky, ci drzia tie sucasti pokope. Tymi sucastami asi myslel kostice, neviem :-D A ja ze nie, ze to je OZDOBA. To mu uz vobec neslo do hlavy, tak tresol: A ty teraz uz budes nosit ozdoby? Tak som mu jemne vzala mily kus bielizne z ruk, vzala chirurgicke noznice, odcvakla ozdobne ruzicky a jemu naramne odlahlo, ze svet sa neruti do skazy a veci ostavaju postarom...
xy, skor nie ako ano :-D, ale cez vikend moj mozog robil resety take, ze sa mi prisnilo, ze ma v posteli skrti cierna matoha a ja sa nevladzem branit, takze tohtonocny reset bol ovela lepsie vymysleny mojim mozgom :-D
sak nema problema, ja to tiez rozchodim, ak si bi, neboj :D