Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
tpch, neber mi to za zle, ale ja by som u vas nemohla zit, aj ked viem, ze su tam stale este aj velmi fajn ludia a mam tam dost kamaratov, ale uz by som nezapadla (nezapadala som ani predtym)
Presne tak. Slovaci nikdy uroven nemali, ani ju mat nikdy nebudu. Su hlupi a nechaju si skakat po hlavach.
no jo, neprofesionalita, hlavne hladi na vlastne vyhody a vlastne vrecka a ostatne ho nezaujima
Tu nieje ziadna loajalita, tu si sef podriadenych nikdy neobhajuje, ked sa stane mierny pruser, ale hodi sa na toho dotycneho i to, co nespachal, najlepsie hriechy celeho teamu.
inymi slovami u vas vladnu uplne ine a hlavne nepisane pravidla :-D a tie pisane si je takmer nemozne vymoct
prilis mala krajinka a ziadna politicka kultura, tym padom ani ziadna kultura v celej spolocnosti :-(
kazdy pozna kazdeho, rodinkarstvo, konexie, teple miestecka
Maoam, tu vladne kapitalizmus z 19. storocia-sef ma vzdy pravdu. Musis mat nejaku pridanu hodnotu, aby rozdychal, ze mu nelezies do zadku. Tu neexistuju cestne kolegialne vztahy, tu su iba intrigy a podrazactvo.
a naopak tiez, kebyze sef povie zamestnankyni, ze sa spila pod obraz bozi a preto neprisla do prace, tak by sef tiez dostal udanie :-D
tpch, tak ja som od vas uz strasne dlho prec, tu je to nieco nepredstavitelne, tu by ta sef okamzite udal a pekne pred sud a naopak, by si este zaplatila mastnu pokutu a odskodne...
Maoam, na Slovensku je to absolutne bezne, tu je to norma...
Laurina, my si utahujeme, ale nie v zlom, my chceme aj teba rozosmiat...