Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
zahranicni cudzinci, to som tomu dala...zahranicni hostia malo byt :-D
Laurina, pises ze recepcna, skus interhotely, luxusne hotely, kde je vela zahranicnych cudzincov, kde sa proste vyzaduje okrem peknej tvaricky aj postavicky ovela viac a to mas
Vies, podla mna je to aj preto, ze ked je niekto rodinkarsky dosadeny do veducej pozicie, tak sa obava, ze zdatny jedinec mu bude sliapat na paty. A tak schopni su mimo hry a odchadzaju a tu ostavaju len ti sprosti, ktori maju niekoho za sebou. A vies, co caka taku krajinu.
tpch ale na druhej strane strasne vela nezamestnanych
Nemam z buducnosti dobry pocit, ked vidim, co sa tu deje.
tpch, fakt nechapem :-(, ale musi to byt pekne blby pocit, ked si vzdelana, mas super zrucnosti, kvalifikaciu a povedia ti, ze si prekvalifikovana, cista frustracia
Maoam, islo o miesta pre VS pozicie. Len som oci otvarala.
jj, Laurina ma na svoj vek dobry CV
tpch, tak na zapade su radi, ze maju kvalifikovanych ludi :-D, to povazujem za normalne, ano, ale mozno je u vas prebytok pozicii, na ktore staci nizka kvalifikacia? a tie lepsie a vyssie su uz obsadene a kazdy sa ich drzi zubami-nechtami?