Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Maoam

Lost, pamätas, co stale prve iPody od Apple? ludia na ne stali v radoch :-DDDD a vyvalili za ne 900e, daktori aj 1000, to su uz ini sialenci

teraz behaju vsetci s androidmi do 300e :-DDDD

moja znama si pred rokmi 'dovolila' HD telku a bola hrda, ze je jedna z prvych, na splatky, 1200e, dnes jej telkac stoji 700e a ona si ide oci vyplakat

tak ale tapa sprosta...

Maoam

Laurina: pozriet ti ho pod lupou :-), kolegyna ma nejaku novu story? :-D

Lost: tak ja sa pohybujem vo vasej triede :-DDD, 800e si nemozem dovolit dat za laptop, vies ked si pozriem, ako zlacnelo vsetko, si vezmi televizory s plochou obrazovkou, pred takymi troma rokmi stal ten isty 800e, dnes 400e...

niekto mi vravel, ze laptop mam kupit cez net a tesne po Vianociach, vraj technika je najlacnejsia vzdy v januari, potom opät trocha stupa :-D

lost

jasne to moze byt, brat ma za cca 400eur a tiez mu ide celkom dost a vydrzal mu zatial 1 rok :) a to sa k nemu nesprava nejak extra :)
dnes by som uz 800 za notebok teda nedal, skor volil nieco lacnejsie, lebo predsa len - hodnotu stracaju veci rychlejsie prave tie drahsie..
a mimochodom ten moj lenovo za 800 je "nizka trieda u lenovo" :D aj tak, len ma taku robusnejsiu konstrukciu, ale nic extra.. tie skutocne odolne su o tisicku drahsie :D a to je ina liga, asi nie nasa :)
podla mna za takych 555 eur napr (resp aj 500-600 cokolvek medzitym) bude dobry notebook.. len hladaj na nete co najnizsiu cenu, niekedy sa dost lisia a aj "dvacka" usetrena asi potesi :) (ale radsej nie z uplne neznameho obchodu)

Laurina22

Mne to zmizlo celkovo

O 14,00 idem na posudenie znamienka na tvari-hned by mi ho mohla aj vybrat:-)))

Drzim sa aby som neodstrelila kolegynu a inaaaaaaak v pohode den:-)

Maoam

Lost, som tak rozmyslala, 800e za laptop sa mi zda vela, nevyznam sa v tom velmi, ale nasla som celkom dobre aj okolo 500-600e, sice nie znacka Lenovo, ale s rovnakymi funkciami :-D, co si o tom myslis?

Maoam

Laurina, mne to tiez vcera vecer postupne preslo, neviem co to bolo, dnes je to uz lepsie, aj ked nie celkom prec :-(, no dufam, ze sa to v priebehu nasledujucich dni zlepsi

Lost ahoj :-D, tak uvidime, co prinesie tyzden, mam toho vela ale tak aj tak vzdy vsetko pride inak, ako si clovek mysli, takze radsej velmi neplanujem ale beriem, ako pride! :-D

Laurina22

Maoam dobre-ako to prislo tak to odislo..asi to bol ozaj len tlak

Len ma zaludok boli-som si dala kafe so sojovou nahradou mlieka-noooooooo neurobilo mi to moc dobre:-////

lost

Maoam
caaau
netusim, neviem ani co bude dnes na obed, nieto este cely tyzden :D
nic sa mi nechce :P :) :D :(
co uz..

a ty ?

Maoam

caute, prajem vam pekny pondelok :-D

Laurina: dufam, ze si to vcera nevzala osobne, nebolo to tak myslene, vies ze nam tu na tebe zalezi a davame na teba pozor :-)
Laurina, ako srdce? U mna uz troska lepsie.

Lost: aky mas plan na tento tyzden?

tpch: prijemnu sluzbu