Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Laurina, ide o to, ze je to pijavica a prizivnicka, v tomto pripade na tebe - ak nemas paky na to vybavit si to s nou po pracovnej stranke, tak to urob po stranke osobnej.
Apropo - mohla by si sa nechat preradit na ine miesto vramci firmy? Tak aby si uz nebola spolu s nou ?
vies Laurina, ja som bola taka sprosta a dlhe roky som ako sprosta robila aj za inych, ktori to patricne vyuzivali (pisala som o tych 2), nakoniec som ja skoncila s burn-outom a im sa dari dodnes uzasne, i ked su obe uz v inej praci a vyuzivaju dalsich
ja som na to doplatila, nie ony
tieto kravy vzdy vedia ako na to a im sa cely zivot dari
ale ti poctivci, zodpovedni pracanti doplacaju na tieto lenive zenske
ide o to, ako dlho to este takto vydrzis, lebo si nemyslim, ze s tym ona prestane, vsak jej to vsetko skvelo vychadza, uz som ti pisala, ze to je zivotny styl...ona to robi uz dlho takto
tak neviem no ale ja nepoznam sefa, ktoremu by nevadilo, ze ho jeho zamestnanec takto ojebava
lebo ona skasirovala dva plne mesacne platy a odrobila den a teraz ide na dovolenku
toto nie je OK
kedze ide o peniaze, sefke by to nemalo byt jedno :-(((
ach jo :-((
tak kedze vies, ze nechodi do nemocnice, ktoru udava, 6 tyzdnov je OCR a zrazu ide s vazne chorym synom na lyzovacku, ktory je zrazu zazracne uzdraveny, tak je to ocividny podvod
vsak to podaj vedeniu
a nebol maly alergicky na chlad, teda ze mal astmaticke zachvaty vplyvom studeneho vzduchu?
sorry, ale toto by mi stacilo...