Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Maoam

Laurina, ide o to, ze je to pijavica a prizivnicka, v tomto pripade na tebe - ak nemas paky na to vybavit si to s nou po pracovnej stranke, tak to urob po stranke osobnej.

Apropo - mohla by si sa nechat preradit na ine miesto vramci firmy? Tak aby si uz nebola spolu s nou ?

Maoam

vies Laurina, ja som bola taka sprosta a dlhe roky som ako sprosta robila aj za inych, ktori to patricne vyuzivali (pisala som o tych 2), nakoniec som ja skoncila s burn-outom a im sa dari dodnes uzasne, i ked su obe uz v inej praci a vyuzivaju dalsich

ja som na to doplatila, nie ony

tieto kravy vzdy vedia ako na to a im sa cely zivot dari

ale ti poctivci, zodpovedni pracanti doplacaju na tieto lenive zenske

ide o to, ako dlho to este takto vydrzis, lebo si nemyslim, ze s tym ona prestane, vsak jej to vsetko skvelo vychadza, uz som ti pisala, ze to je zivotny styl...ona to robi uz dlho takto

Laurina22

Vsak ale ved ocividne jej to jedno je

Vies lenze ja nie som taka svina sa na vsetko tu vykaslat a ist na Pn-mam tu veci,na ktore ludia cakaju,mam tu plany,ktore maju deadline a podobne

Nikdy som si nedovolila odovzdat nieco po deadline,nikdy

Maoam

tak neviem no ale ja nepoznam sefa, ktoremu by nevadilo, ze ho jeho zamestnanec takto ojebava

lebo ona skasirovala dva plne mesacne platy a odrobila den a teraz ide na dovolenku

toto nie je OK

kedze ide o peniaze, sefke by to nemalo byt jedno :-(((

ach jo :-((

Maoam

tak kedze vies, ze nechodi do nemocnice, ktoru udava, 6 tyzdnov je OCR a zrazu ide s vazne chorym synom na lyzovacku, ktory je zrazu zazracne uzdraveny, tak je to ocividny podvod

vsak to podaj vedeniu

Maoam

a nebol maly alergicky na chlad, teda ze mal astmaticke zachvaty vplyvom studeneho vzduchu?

sorry, ale toto by mi stacilo...