Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Laurina, ale vsetko zle je na nieco dobre, takze skus vidiet aj pozitiva z tej veci, ten clovek ta niekam posunul, vdaka tomu vztahu si tam, kde si, lebo si sa rozhodla aj ist studovat a zacala si si verit, zacala si investovat do vzdelania a tym padom do svojej buducnosti, to je obrovsky dar, ktory ti ten clovek dal :-), no a dalej, tym, ze to skoncilo ako skoncilo, si dostala megalekciu a vies, ze take veci eeee do buducna, takze sa mozno vyvarujes mnohym velkym chybam a pruserom, lebo uz vies, ze toto nie je cesta...
chapes?
taketo bolestive velke veci nas zvyknu najviac posunut vpred, ale to zhodnotis az s odstupom par rokov a das mi potom za pravdu
Laurina, v pohode, tvoj citak tiez nevysiel ;-)
vies Laurina ale takto ti to bude trvat ovela dlhsie, ako keby si to prijala a nechala tomu cas, uvolnila sa
vzdy ked nieco nasilne urychlujeme a tlacime, len oddalujeme vysledok, to plati aj v praci, aj vsade inde
aj ked to boli, ide prave o to, precitit to, prijat tu bolest, len vtedy sa zacne ta rana hojit
viem, ze tazko prijimas stavy, kedy sa citis bezmocna a slaba, ale kazdy clovek ma na to pravo, citit sa aj takto...
nemozes byt stale silna a hrat formu, to nezvlada nikto trvale
dovol si to a pokus sa ist na to inak, aj ked je to tazke
to co sa ti stalo, je ako mensia havarka, z ktorej si dost dochramana a mas par zlomenin, takze to potrebuje cas, aby sa to vsetko zhojilo
a na to potrebujes klud, cas a dobre zaobchadzanie so sebou
skus byt na seba lepsia :-*
Laurina, no myslela som si, nemas trpezlivost. To je jeden z tvojich najväcsich nedostatkov (neber v zlom, len ako radu). Vsetko chces urychlovat, ale su veci, ktore potrebuju svoj cas.
Tak aj toto je jedna z tych veci, ktore potrebuju VELA casu, polrok je NIC.
Lost prosim pozri:
Laurina, ale mozem ti k tomu povedat, ze najhorsie je snazit sa to nasilne dostat z hlavy, lebo to bude len este horsie. Musis to prijat, nie to nasilne vyhanat.
A ostatne je cas. Ja som sa z exa spamätavala tri roky. Nenormalne, viem,ale ten vztah bol dlhy a zly. Takze patricne k tomu. Pomohlo, ked som sa prestala nasilne snazit na to zabudnut, ale prijala som to ako fakt, ako sucast mojej minulosti. A postupne to bolo lepsie a lepsie.
Ak to nezvladas sama, vsak chod k psychologovi.