Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Maoam

Laurina, ale vsetko zle je na nieco dobre, takze skus vidiet aj pozitiva z tej veci, ten clovek ta niekam posunul, vdaka tomu vztahu si tam, kde si, lebo si sa rozhodla aj ist studovat a zacala si si verit, zacala si investovat do vzdelania a tym padom do svojej buducnosti, to je obrovsky dar, ktory ti ten clovek dal :-), no a dalej, tym, ze to skoncilo ako skoncilo, si dostala megalekciu a vies, ze take veci eeee do buducna, takze sa mozno vyvarujes mnohym velkym chybam a pruserom, lebo uz vies, ze toto nie je cesta...

chapes?

taketo bolestive velke veci nas zvyknu najviac posunut vpred, ale to zhodnotis az s odstupom par rokov a das mi potom za pravdu

Laurina22

Mas pravdu...len mna najviac nici to,ze som bola len jedna z mnohych..a dalsia vec samozrejme ta,ze to skoncilo nevysvetlene,zrazu...Z nicoho nic.

Ale uz to nevratim spat...Mas pravdu len to musim prijat.Asi to tak ma byt...

Ideme dalej...Respektive IDEM...

Maoam

vies Laurina ale takto ti to bude trvat ovela dlhsie, ako keby si to prijala a nechala tomu cas, uvolnila sa

vzdy ked nieco nasilne urychlujeme a tlacime, len oddalujeme vysledok, to plati aj v praci, aj vsade inde

aj ked to boli, ide prave o to, precitit to, prijat tu bolest, len vtedy sa zacne ta rana hojit

viem, ze tazko prijimas stavy, kedy sa citis bezmocna a slaba, ale kazdy clovek ma na to pravo, citit sa aj takto...

nemozes byt stale silna a hrat formu, to nezvlada nikto trvale

dovol si to a pokus sa ist na to inak, aj ked je to tazke

to co sa ti stalo, je ako mensia havarka, z ktorej si dost dochramana a mas par zlomenin, takze to potrebuje cas, aby sa to vsetko zhojilo

a na to potrebujes klud, cas a dobre zaobchadzanie so sebou

skus byt na seba lepsia :-*

Laurina22

Ozaj Maoamka inak panovi "vybavim miesto vo pharma firme" som dala kosom:-)))

Cize tvoj citak ti nevysiel:-)))

Beeeeeeee beeeeeeeeeeeeeeeeeee kiš kišššššš:-)))

Maoam

Laurina, no myslela som si, nemas trpezlivost. To je jeden z tvojich najväcsich nedostatkov (neber v zlom, len ako radu). Vsetko chces urychlovat, ale su veci, ktore potrebuju svoj cas.
Tak aj toto je jedna z tych veci, ktore potrebuju VELA casu, polrok je NIC.

Maoam

Laurina, ale mozem ti k tomu povedat, ze najhorsie je snazit sa to nasilne dostat z hlavy, lebo to bude len este horsie. Musis to prijat, nie to nasilne vyhanat.
A ostatne je cas. Ja som sa z exa spamätavala tri roky. Nenormalne, viem,ale ten vztah bol dlhy a zly. Takze patricne k tomu. Pomohlo, ked som sa prestala nasilne snazit na to zabudnut, ale prijala som to ako fakt, ako sucast mojej minulosti. A postupne to bolo lepsie a lepsie.
Ak to nezvladas sama, vsak chod k psychologovi.