Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
lost, mohli by zacat tym slusnym spravanim a hlavne prestat uctovat vecicky ako kecup, majonezu, citron k caju :-DDDDDDD
lost, ano, na strednom Slovensku a v Tatrach, na Liptove najdes velmi pekne restiky to je pravda :-)
lost, nechapem...lebo v BA je najviac penazi vramci SVK, takze tie podniky by mali podstatne vyssi obrat, keby mali taku kulturu, ako v AT...
Laurina, pozerala som, kolko platia v DE za plazmu, tak AT je nejake supestedre, tu dostanes 25-40eur maximum
Lost, jasne, hral tam Ashton Kutcher aj Mila Kunis, do tej som bola trocha zamilovana
lost, ale to je NORMALNE, ze sa k tebe casnik slusne a uctivo sprava, ze ti nikto neukradne kabat ani penazenku a ze dostanes za svoje peniaze kvalitne jedlo a riadnu porciu, to je gastronomia, inak by neprezil podnik :-)
jaj VS kvoli genom, ok...hahaha, ako keby to bola garancia, ze darca s VS bude mat mudre deti :-DDD
Laura: to je peckaa, Maoam je PLAZMOVA ZLATOKOPKA
:DDDDD