Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Deria

to vies, hlavne mladi psi su jak z divych vajec, potreuju rychly beh. tak ja som sa naucila chodit uz aj v zime aspon na hodinu, teda fakt je, ze tu nemame take mrazy ako na sk. ked je -5 a viac, nejdem tiez na dlho. vraj ked je uz -10 a viac, nemaju sa ani psi nejako nahanat po vonku, skodi im to na dychacie cesty. teraz byvam pri krasnom, velkom lese, parada, kazdy den sme tam, aspon ma drzia v kondicke. o chvilu padame:), uz sa nemozu dockat.:D

Laurina22

Ledo a co potrebujes?

Lost no ale on ze Laura,sup sup do nohaviciek,plast ciapku papucky mate pripravene ja ze dobreeee uuuuz sa vyzliekam:-))))

Haha krava trapna:-)

lost

Deria, no :D haha niekedy mu ja nestiham (krokom) :D nechcem za nim bezat, lebo on to zoberie ako "ahaaa, ideme behaaat??? OK!!!! tak ja ti zdrhneeem! chyt ma :D "

ahaha

ale tak, konecne jar, tesim sa ked budem moct byt 1-2hod s nim vonku zas :) v zime to bolo celkom onicom..

hmm, Laurina, no :D na plastike ak by nebol pekny, to by bolo celkom ironicke :D

Deria

to s tym tel.c. urcite urob, nikdy nevies...moje to maju tiez.
verim, ze si ta niekedy nevsima, ked ma kamosa alebo citi nejaky zaujimavy pach, lebo sa spolieha na teba, ze mu neujdes. (oni nas rychlo prekuknu, len neboj:D)ale skus sa mu castejsie schovat a tym ho vystrasit. aike sme sa so susi schovali a to si mal vidiet, ani zatacku nemohla vybrat, tak valila a tie zufale oci, ked zastavila a nas nikde:D nevydrzala som pravdaze a vybuchla smiechom, tak sa isla od radosti zblaznit.

Laurina22

Whee vyberali mi znamienka z tvare na plastickej chirurgii ale ze AKY DOKTOR?ZE AKY???WAAAAAAAAAAAAAAAAA ZE SANKA DOLE SEFE?:-)))

lost

no :D ten moj bastien je taky flegmatik, ze on si aj x-minut a x-zaboceni za roh nevsimne, ze mu niekto chyba :D
ak ma nejakeho kamosa..

ale on je, ako vela inych psov, tak dovercivy, ze kludne by isiel s kymkolvek kamkolvek :D

este sa musim naucit mu davat voditko a nasit mu tam cislo, resp nejaky ten pliesok / privesok s tel cislom :) keby daco... clovek nikdy nevie..

Deria

ked pes utecie dalej a neposluchne, najlepsie je zmenit smer a rychlo odchadzat, prip. sa schovat! tak to moje su potom uplne na mrtvicu, ja sa idem popucit!
susi, ta uz neutecie daleko, odvtedy, ako skoncila druhy raz v utulku. usla mi a jedna pani ju nasla a dala do utulku. hladali sme ju vsade asi 2 hod. a ked nic, isla som tam a koho nevidim....susi! odvtedy je ako med. ked aj sem-tam vybehne z dvora (dnes za mackou)ale hned sa vrati.
inac, tiez nechapem, ze mnohi skrtia tych psov len na voditku. potom sa cuduju, ze pes hryzie alebo sa chova ako neurotik.

lost

hehe, no ten moj je tiez "zdrhac" obcas :D
voditko mam len vo vacku a on si beha bez neho :D
ale na sidlisku - pokial je na dohlad, tj tak 100-200 metrov, tak pohoda, nevadi mi to :)
ale zatial nikdy nezdrhol tak ze by som musel ist domov bez neho :D
haha, ale ten vyraz jeho tvare, ked sa "strati" tj nevidi ma nevie kde som ale ja hovidim je na nezaplatenie :D
myslim tym to, ako pohom pohladom hlada ze kde som :D
haha, dufam ze sa raz nauci, ze ma davat pozor kam odbehne :D
ale tak, nech ma vsetku volnost, preco nie :)

nechapem ludi, co maju 3 metrove (!) voditko a nepustia toho psa dalej - zopar ludi co toto robia poznam, nechapem chudak psik.. ved taky radius je horsie ako 2x3m bez okna..

ale fakt, ta jeho "body language" je uplne uzasna :D haha, vzdy musim v sebe dusit smiech, ked vidim ako bezi za jeho kamosmi, taky SPRIIIIINT :D haha, a to som s nim bol vonku uz viac nez 2000x :D a stale ma rozosmieva :D

proste taky maly krpec :)

Deria

lost, ano, su to vdacni psi! aika (ta spanielka) ma tiez len rok a pol a ja ju mam od minuleho leta. este je stale vo vychovnej faze, rychlo prisla totiz na to, ze u mna si moze kadeco dovolit:) prave sa nebavime, lebo mi dnes obidve usli:( nakolko ich nechcem cely zivot drhnut na voditku, musia sa naucit lepsie posluchat. aiku som zobrala povodne len do opatery, no a samozrejme som zlyhala, uz som ju nedala do adopcie. susi ma asi 5 r.)su uz jak milenci, strasne sa maju radi.