Kedze moja tema v zenskej teme sa uz zvrhava a ako hovori Lost,je out off topic,zalozila som nam novu temu,aby sme nespamovali temu suvisiacu so zdravim:-)Sup sem!
Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den
Maoam, vsetci doktori, hlavne praktici. Psychiatri vedia, o co ide, ti davaju bacha na take lieky. Obvodaci su ale mor-pokojne 6 baleni stilnoxu, 4 balenia najsilnejsieho Neurolu, Xanaxu, litre tramadolovych kvapiek. Zirala by si, co vsetko ti pacienti pohltaju. A ver tomu, ze hoci frflu na vsetky doplatky-ak ide o anxiolytika, ci analgetika, nevahaju ani sekundu a zaplatili by si pokojne aj plnu sumu.
vsak nech si daju neurol a stilnox a bude...
tpch, kto im to predpisuje? vsak to je dobra palka...
tpch, chapes ale v tomto pripade sme sa mu venovali cele dni a raz napises daco (hoci pravdu) a uz si za najhorsiu :D
aaaaaaaaaaaach lutujuci sa chudacikovia, vsade ich je ako nas*atych
Maoam, ja s veternymi mlynmi bojujem roky a stale rovnako zbytocne...tak to robim tak, ze sa pritom aspon zabavam.
tpch, na SVK povies otvorene svoj nazor a nasledujes Jezisa Krista na kriz...vazne
no ja som reagovala na Fero M. (tehotna sestra) a udajne som ho oznacila za parazita, co vobec nie je pravda
len som napisala svoj nazor, ze 28 r chlap by uz nemal byvat s rodicmi a ze primarne treba riesit jeho sestru, nie jeho
jasne, ze som ja ta zla zasa...
Maoam, neverila by si, ake neskutocne mnozstvo Slovakov toto hlce! Inak na ten inzerat som admina upozornila a este sa mu nepozdava moj sposob.
tpch, idem kuknut
inak, vsimla si si, ze len co sa objavil inzerat na predaj mixu xanax, hypnogen, neurol a stilnox, uz sa objavili TRAJA zaujemcovia?? kks...
mas odpoved :-D