Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

lost

no prave :)

tam maju fakt tie supermarkety super sortiment

a myslis, ze v DE (neviem ci vies ako v AT)

sa da kupit maso z obchodu, supermarketu? nie je tam take riziko ako u nas v TESCU ? ze clovek kupi neaku 5 rocnu mrazenu zdochlinu ?

resp ci sa ta mda proste VERIT tomu, co tam predavaju

lebo najhorsie co moze zakaznika stretnut je strada dovery, potom do takeho obchodu nezajdem ani keby ma mucili :D

Maoam

lost aj tu je to tak, Reformhaus je tiez taky mikroobchod-bioobchod, ti su uplne najdrahsi

skus skor Bio-Ecke v supermarketoch, kazdy dobry supermarket v AT ma biokutik!

lost

Passau mi naslo najzblizsie :Dno a to je 400KM od samotnej Wien :D

haha tak neviem ci robim chybu, alebo tu take nieco nie je..

tak potom uz len nieco podobne ako to.. snad buden nejaky biobochod :)

vies co ma stve na SVK bioshopoch? :D ze niekedy maju len 2 kusy a dovidopo :D proste nie ze maloobchod, ale mikroobchod :)

Maoam

lost, neviem o takom :-/ sorry

jasne, vsak sa prevez za Wien, zober aj Laurinu, urobte si krasny den a vymette tamojsie obchody! ja by som hned sla s vami
:DD

a take fajne kafeeeeeeeee tam maju v Austrii ach

lost

no ale vdaka slovakom, co chodia po vieden, tak tam zdrazuju tak ako benzin, tak aj tieto veci :)
chudaci maju aj v sobotu do 19!! otvorene :)

tazke ked uz tak, mozno az za wien to bude chciet ist..

ale ot nevadi.. tam je sakra dobry vyber :) ved tam chodim stale tanovat a nakupovat zeleninu, ovocie, maso, a vsetko :D

ozaj, mam otazku, mate tam v DE praci prasok ktory sa vola nejak ze "Batole" ?

Maoam

Lost, WIE BITTE? aaaaaaaaaaaaa, ved to je strasne

byt tebou, sadnem do auta, pojdem do AT a v bioobchode, reformhause alebo v nejakom lepsom supermarkete nakupim par kartonov vsetkeho, pripadne si objednaj online z AT, ak mas moznost

lost

tak vyborne :)

ono tieto by nemali byt drahsie o viac ako 20% napr, lebo su take celoplosne ceny :) teda aspon u niektorych

inac poviem ti, ze v BA sotji cokolada 5,5eur !! za 100gramov
a v trnava 3,50 :)

tak to je uz aky extrem, proste blava sa hra na neviem aku metropolu :)

najradsej by som si trvanlive veci (cokolady, teoreticky aj ryzove a tie cestoviny) nakupil co sa do auta zmesti a som za vodou na pol roka :))