Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

tpch1

Maoam, asi prave preto, ze posobim tak mierne asexualne. On ma nejaky vnutorny zly pocit zo zien, ktore idu po chlapovi a zvadzaju a podobne. U mna asi necitil nebezpecenstvo, ci ako to povedat.
Ozaj, a ma rad sarkazmus a zapichy :-D
ozaj, este sa mu ohromne paci, ze dokazem zdvihnut prave obocie bez toho, aby som zdvihla lave.

lost

tpch1 nastastie :) a nech ti to vydrzi :P

Maoam, super, asi sa zamestnam ako makler ryzovych chlebickov :D za 4 roky som ziskal 1 zakaznika :D SUPER :D

tpch1

ved ja ani neviem, ako sa koketuje. To by som mala asi vrhat hlboke pohlady a spulit pery a spustit tricko tak, aby bolo vidiet ramienko podprsenky, ci ako?
Keby som toto skusila na uja tpch, asi by mi vybavil prednostne vysetrenie u kamosa psychiatra.

Maoam

tpch, ani ja, ale ochutnala som ich, lebo Lost tu cele tyzdne basnil o ryzovych chlebickoch, tak som ich chcela ochutnat, co to je za polystyren a zachutili mi :P

tpch ty a koketovat s muzmi? tak vramci nejakej studie si to viem predstavit :DDD

lost

no neviem, asi normalne :D (koketovanie, neviem co to presne znamena :P )

rozpravanie? flirtovanie?

a co potom jes, ked nie ryzove? :D porad nieco, aby sme si rozsirili jedalnicek :D lebo ja fakt netusim co mam uz jest :) teda tie celiatikaticke srandy..