Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Maoam

tpch, dakujem ti velmi pekne, urcite presliedim trh s omega-3-kyselinami, mam znamu farmaceutku, tak otuknem aj u tej, ta ma predsa len lepsi prehlad a vie vsetko objednat (vramci DE, Polygynax neobjedna :D)

tpch, tych 100mg chce skusit zatial, ze ci s tym vystacim, vravel ze viac ako 200mg ale nie, ze to by bolo maximum, ale najprv v priebehu tyzdna ma dostat na 100mg a potom uvidime

B6+mg zozeniem ako kombinaciu

tak este raz dakujem a obsah skrinky, no neviem...budem sa snazit to vysliedit :DDD

tpch1

Maoam, samozrejme 100mg moze byt plne postacujuca davka topiramatu, i ked su aj pacienti na 300-400mg denne. A hlavna bojova uloha je zistit obsah inkriminovanej skrinky!

tpch1

Laurina, citala som, jasne :-D
Maoam, vyborna kombinacia pri tvojich neurologickych problemoch je omega-3, Mg a vitamin B6. U nas som si robila prieskum ohladne 3-omega, tie v lekarnach vyzeraju byt shity, teda bolo by ich treba uzivat aspon v 10-nasobnych davkach, ako sa uvadza. Ale nasla som na nete jednu firmicku z Nitry, maju tekute rybie oleje bez zapachu rybacieho, s vysokym obsahom DHA, EPA a ALA. Ta firma sa vola nutraceutica, kukni na to. Ale mozno v Nemecku najdes nieco lepsie. Z tych lekarenskych je najkoncentrovanejsi Zenixx Vital(zamerany na DHA) a Zenixx Balance(zamerany na EPA). Tieto su vsak konkretne u nas drahe v pomere k platu (cca 11euro/30cps) a treba brat oba naraz.

Maoam

tpch, tie dni su coraz horsie, rano zvoni budik a zrazu sa preberiem a je 19h nechapem to

v pokluse cely den

tpch, mala som moznost 5min s nim hovorit, s tym neurologom a povedal, ze ten topiramat skusime, mlel cosi ze sa zacina s 25mg a prvy tyzden sa rychlo zvysuje davka, na 50mg a potom na 100mg chce ist u mna, ale viac nie

a este mlel volaco o omega 3 kyselinach + vitamine B6 profylakcne proti migrene, vies o tom daco?

no a nechcel povedat, ze co ma v skrinke s nazvom TPCH, vraj je to tajne a sa uskrnal...no ale viac sme nestihli vykecavat, lebo bezal a ja tiez