Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pre tych, bez ktorych si uz neviem predstavit ani jeden den

Maoam

lost, preto som odtial odisla hned po strednej skole, aj ked mi chyba par velmi skvelych ludi :-/

ale tak sme v kontakte

Maoam

lost, nie som vyzivovy poradca :D, ale to co pises, znie tak, akoby si nemal poriadnu stravu MIMO tychto pochutiek

to je ten bod, ze tieto specialitky a polystyreny su len doplnok stravy, z toho sa nenajes, su urcene na to, aby aj celiatici a spol. mohli rovnako ako aj zdravi jedinci jest sladkosti a chrumkave blbosti

mal by si ale jest normalnu stravu ranajky-obed-vecera, ktora by sa neskladala z tychto pochutin

varis si vobec??, chyba ti tak vyziva, vela stavebnych a vyzivnych latok, potrebujes zemiaky, mäso, zeleninu (ako celiatik to mozes)

existuje aj bezglutenovy chlieb, urcite vies! je celkom fajny

lost

jaj tak :)

no hej ,zapad je taky..

tu na slovensku, ked sa snazis, alebo sa citit lepsie (napr sa smejes)

tak ti kazdy zavidi a praje ti zle az smrt :D

sialene.. ver mi ze ta konkurencia je lepsia :P ak zas neni az uplne chorobna (co kriza bohuzial prinasa..)

lost

inac Maoam, u mna je taka chyba, ze napr dnes som isiel s cielom nakupit apson par chlebikov (vakuovo balenych) lebo som nemal s cim jest obed.. no a vratim sa domov s plnou (ale malou) taskou a -30eur :D

pridem domov a poviem su "hmm mnaaam toto vyzera dobre" .. "ham ham ham"

a toto sa opakuje denne 5 KRAT :D a koniec, za 1,5 dna cely nakup zjedeny :D

proste tie sladkosti su relativne chutne a strasne malicke :) ze 100gramov :D no tak to rychlo odide, ale clovek ked sa nad tym zamysli, ze 1,50eur zje za dve minutky.. tak katastrofa :) a hlad nezazenie :D

kde su casy, ked mi stacila horalka za 5 korun :) a bolo dobre :D clovek si to aj viac cenil :)