Caute.Tiez sa môj priatel stale zrobi prvykrat skoro a potom pri druhom kole je velmi vytrvaly.Najlepsie by sa hodilo, keby prvykrat vydrzal dlho.Vraj pomaha,ked ho predtym uspokojim ručne, alebo oralne.Ručne som to skusala,ale to dost velka makačka.A chcela by som skusit aj oral,ale mam tremu.uz aj ked ho postupne bozkavam smerom dole, hanbim sa to spravit.ako mam premôct tu tremu. pomôzte prosim.
trema pred oralnym stykom
jaa som mala to iste,ale naopak..pusou to islo,lenn jaksi som sa baala,zee rukou nebudem vediet co robit :D..alee ked som to skusila prvykrat islo to..aa bolo to podla seckeho uspokojujuce :))..aa myslim,ze mi velmi pomohlo,ze bola v izbe tma..tak som sa nebala,ze bude vidiet,ako to robim atd..takze toto mi dost pomohlo,aj dodalo odvahu :)
ja som si pred mojim prvym oralom precitala tento clanok a pomohlo mi to : www.tabu.sk citaj cele!
no co moncici uz sa podarilo?
ok ok, dobre. Rada mu to doprajem.
Hmmm.... tak prešiel víkend a zase nič. Asi nemám dosť odvahy... :-( To preeečoo??? asi na to nemam. neviem ako zacat....
yes - v ústach máš len žaluď a to potom ide. Bolo to v Eve v zakázaných stranách - vyskúšaj fakt dobré.
evitta, pohybujes len spickou jazyka? alebo ti ho on vlastne polozi na jazyk a pohybujes celym?
baby a skúšali ste motýlika? To ho máte v ústach a jazykom rýchlo pohybujete zo strany na stranu. Je to zaručený úspech...
ou, aha. zaujimave. no, tak my sme spolu pol roka. s tou sprchou to je dobry napad. a dik za typ postupu.az na ten koniec ,to sa mi nepaci, ze sa na teba spravi alebo do ust,to sa mi hnusi.to by som nechcela.