Zdravim
Pri jednej akcii (nieco ako prenasanie nabytku) ma az tak pichlavo seklo medzi lopatkami (prava strana, konkretne miesto medzi lopatkou a chrbticou). Myslim ze som sa precenil a dvihal som jednou rukou, pricom chrbat mam dost oslabeny, minimum svalov.
Spociatku ma to bolelo skoro pri kazdom pohybe pravou rukou....naordinoval som si klud a nejake domace masaze s gelom proti bolestiam svalov a podobne.....takmer 3 tyzdne som bol v "karantene"...a bolesti ustupili, takmer som to uz necitil ani pri napínaní....lenze vratilo sa to......
Niekolko hodin denne travim za PC..s pravou rukou na myske.....a asi pred 3 rokmi sa mi to uz raz stalo...vtedy som to nechal tak, nepresiloval..ani neviem ako bolest zmyzla...fungoval som normalne..lenze stuhlo mi z toho rameno tak, ze som nemohol dvihnut ruku nad hlavu ani upažiť.
Preto teraz to nechcem podcenit a nechat to len tak.
Kvoli ochabnutemu svalstvu na chrbte kondicne posilnujem (uplne zvladnutelne vahy kvoli pretazenym slacham z minulosti), ale ako sa da cvicit, co i len bez ciniek....ked skoro pri kazdom pohybe ma to tam pichá, bolí....nevravim ze sa nedá cez to prejst pri cvicení...ale ci si tym este viac neublizujem.
Ked mi to niekto z rodiny masiruje,..tak je to takmer take dobre ako orgazmus.