Robim priateľku dosť často,len na klitorise,ale ten orgazmus ako keby ani nebol..Ja neviem proste sa s ňou nič take nedeje jak čitam na nete,tu na fore,videa..Jasne,že každa žena je ina a inač to preživa..Ale až tak? Žiadne prudke pohyby ani nejake silne prejavy..Som "nie schopný" alebo rovno "NEschopný"? Vopred vďaka za blbe komentare a rady..
Orgazmus
No hej..Ale ona sa o takych veciach vôbec nechce rozpravať..Radšej sa urazi jak keby sme sa mali o tom porozpravať..
v tom pripade by som sa ju snazila pekne prehovarat a keby som vazne videla, ze to nejde, zvazovala by som, ci je moja laska k nej silnejsia, ako tento problem. Lebo je to problem....
Takže ak odmietne možem sa smiať že som retard? xDD Ale ne no..Ale čo keď nebude chcieť? Čo mam potom robiť? Ona je trochu taka chladna uplne v takych veciach..Skoro žiadna vášeň ani nič..
urcite ide o to...zena, ktora nema komplexy je schopnejsia orgazmu viac ako taka, ktora ich ma. Ale urcite jej to nemaj za zle, jednoducho este nepozna svoje telo dokonale. Mozte ho predsa spoznavat spolu :) Treba sa o tom vsetkom poriadne porozpravat a skus ju presvedcit, ze ked sa spolu naucite jej telo spoznavat, budes jej prinasat take zazitky, ako nikto iny. :) Ziadna normalna zenska taku ponuku neodmietne
Nooo prave o to asi ide..Pytal som sa na to veľa krat,aj nech ukaže,alebo aspoň povie že čo a jak a podobne..Ale nechce nič ohľadom toho..A z toho čo mi rozprava tak sa nerobi často..Možno tak čo ja viem 1x za mesiac alebo dva..Mali sme aj take obdobie že som ju robil skoro každy deň..A pritom ona sa nerobi vôbec..Asi maš pravdu,možno to bude tym jak vraviš..
vies co ti poviem z vlastnej skusenosti? Ze na vine niekedy nie je chalan (lebo niektori z vas sa ukazkovo snazite urobit dievcatu radost), ale na vine je zvycajne baba. Jej psychika, komplexy, neschopnost poznat vlastne telo a podobne :) Povedz jej, nech ti sama ukaze, co jej robi dobre a nech ti da aj nazornu ukazku. Ak odmietne, je to jasny signal toho, ze sa nevie ani len sama urobit a teda sa mozes snazit kolkoooo len chces...Mala by to predovsetkym ovladat ona sama :)
A možno že tym že priliš často? Ale aj keď od toho bola prestavka tak som si nevšimol žeby sa dialo dačo ine..