Bavila som sa dnes s psychológom o halucináciách a opísala som mu jeden svoj zážitok: Idem po ulici a vidím pár desiatok metrov pred sebou ženu a dievča v ružovej bunde. Na moment som sklopila zrak, fakt len na zlomok sekundy (teoreticky), no keď som opäť zdvihla hlavu, dievča tam už nebolo - zhruba popísané, dodávam.
Bola skutočná a živá ako tá žena vedľa nej - tá pravdepodobne reálna bola, keďže nikam nemizla - a ODPRISAHALA by som, že je tam živá bytosť. Keď sa však vyparila, logicky som usúdila, že muselo ísť o halucinácie.
Psychológ mi však povedal, že keď som si toto uvedomila, ide o čosi iné, pseudohalucinácie či čo... Ako to teda je? Je to v tomto prípade normálna hal., alebo niečo iné?
Halucinácie
nejak sa to tu zvrháva :)
Ale tie drogy a alkohol za pokus stoja.Lebo sa hovori:Klin sa klinom vybija!
Bože, ľudia :D Nepijem, nefajčím, nedrogujem, som slušná baba:) Akurát som promiskuitná, hah :D Ale to sem nepatrí.
hej drogy som myslel..napr. take LSD...ale ked nie...v pohode teda... :)
Nesmies tolko pit potom to prestane.Ale nemusi to byt alkoholom mozu to byt aj lahke drogy.To ja som potom videl aj pannu mariu rovit striptiz.
bingham: Čo také? Drogy nie, akurát sa dopujem inzulínom, ale ten tuším ešte do drog nezaradili:) Ináč beriem nejaké tie antidepresíva, ale to už cca rok a nemala som po nich takéto stavy ani na začiatku.
tak potom ti urcite chybaju nejake latky
Že "presne tak", bože, v živote by som nedokázala tak nekriticky súhlasiť! Blbá sebakritika.
jajka: Nie som, spím dlho a dobre, v žiadnom prípade sa neučím po nociach :D
Meretseger...ty aj nieco beres... ??? alebo toto su tvoje normalne stavy...
Presne tak.