Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neustále nafúknuté brucho

Príspevok v téme: Neustále nafúknuté brucho
xenia 8887

zdravim vas. mam taky problem ze mam neustale nafuknute brucho cely den. vyzeram ako tehotna. fakt uz mi milion ludi povedalo ze ci som tehotna a potom ked sa dozvedia ze niesom tak sa cuduju co mam take brucho...
problem je v tom ze nejem ani vela praveze jem 3x denne. rano sa snazim jest musli cize vlaknina tam je jem aj ovocie pocas dna a na obed jedavam bezne veci (ziadne fast foody a pod) nezjem vela no brucho mam take akoby som zjedla za vagon. ked len pijem tak to iste. vypijem deci vody a hned brucho... nechapem to. uzivam aj probiotika a nepomahaju. neviete co to je? dakujem mam 23

Súvisiaci obsah

xenia 8887

inak som chcela este dodat ze si nemyslim ze jem velke davky ved 2 male krokety ma zasytia do 10vecer??? sa mi nedza ze je to obrovitanska davka... :(

xenia 8887

normalne ranajky su co....chleba so salamou caj?... praveze som sa tak stravovala cele roky a zistila som ze musli je asi lepsie...chleba jem pocas dna k obedu ked je polievka alebo tak...pripadne na veceru....nechcem ho davat aj do ranajok...dalsia vec ze mne jogurt rano nestaci neviem mne je to malo...
dalej prepac ale zijem s rodicmi a nemozem si dovolit mame povedat ze halo nevar tieto veci ale uvar daco lahke...ma posle kade lahsie....ved uz teraz mi vykrikuje ze nejem normalne....ved ale jem to co navari /nakupi....nejem ani sladkosti len tie bebe....maximalne a piskoty....

maruska123

a na tvojom mieste to urobim tak, ze zacnem jest 5krat denne a pomenej

ty jes moc naraz, to nie je dobre, asi ti travi pomalsie a potom mas take pocity ako mas

jedz lahsi obed, ja keby si dam hento na obed, tak som plna este v noci...

a hovorim, aj bielkovin by to chcelo..nemyslim maso

maruska123

sak ale daj si normalne ranajky a nie toto...

a aj bielkovin by to chcelo v tej strave, nie len sacharidov

tvoja strava je nevyvazena, preto to mas asi tak ako mas

ovocie a zeleninu by si mala jest kazdy den, hlavne zeleninu...mozno ju doma moc nekupujete ale mali by ste...lebo sa potom necuduj

xenia 8887

RNG: co odporucujete teda? fakt sa chcem vyhnut hadicke... :( ale chcem aj normalne jest. nemozem chodit ani na veceru s priatelom lebo si dam len trochu a brucho mam ako tehotna a potom mi je to pred nim blbe...

xenia 8887

ako zvycajne mavam na ranajky mlieko s musli. len dnes bola vynimka lebo sme nemali mlieko...
ovocie jedavam to je jasne ale tak mozno par x do tyzdna lebo nekupujeme vela...v rodine.
a napr ked si dam dve male mandarinky tak som zas prezrata....tak chapes proste ja sa nehccem prejest 2mandarniek ale cakam na normalne jedlo dna...

RNG

Travenie potrebuje dostatok kyselin enzymov, mikrovlaknin a probiotik.
Najskor ti chybaju kyseliny, ale mozu to byt aj enzymi a kazdemu chyba dostatok mikrovlaknin, lebo nasa potrava je na ne prilis chudobna. To ovplyvnuje crevnu floru, lebo mikrovlakniny su nevyhnutne ako potrava pre probiotika, absorbent a mechanicke cistidlo criev.

maruska123

a inak nemyslim si, ze take to ovocne sladke musli (ak si mala to na mysli) ma nejaku vlakninu, ked tak minimun..to sladene musli vobec nie je take dobre ako sa zda

vlaknina je v ovoci a v zelenine

xenia 8887

upozornujem ze to nejem tak malo z toho hladiska ze dieta alebo podobne ale z toho ze ja ked si dam tak som prezrata (ten pocit) az kym nejdem napr obedovat... cize ja z tych piskot zijem vela hodin lebo sa citim strasne najedena a nic ma nenuti jest ine veci popri..