Vzdy ked ochoriem a mam nadchu, vytvaraju sa mi v nose take male chrasticky. Je to dost bolestive na dotyk, kazde smrkanie je bolestive. Vraj to moze byt signal, ze v nose sa nachadza stafylokok?
chrasty v nose
rozumiem.....Uvidime, co povie doktorka
herpes nemusí byť len na pere,ale aj v nose na vnút. stene alebo prepážke.
pardon, napisala som odpoved aj z druheho nicku :) Nie, vazne netusim co to je...moze to byt aj herpes kludne. Ved uvidim co povie doktorka. Hlavne nech mi uz konecne urobi tie testy...Uz ich ziadam pomaly rok
v nose by to nemal byt herpes, vraj sa takto prejavuje stafylokok. A co sa tyka na vrchu nosa a na cele, to uz vazne neviem....Moze byt. Nikdy som ale herpes nemala ani len na pere. Neviem, vazne neviem co to je...
a nemáš to herpes ?
Moze to suvisiet. Skus si posilnit imunitu, moznosti je vela. Natri tie chrasty v nose, nechaj zmaknut a jemne odstran mokrou vatovou tycinkou a opat natri.
vidis, uplne som zabudla, samozrejme, ze mam doma tu masticku...Dakujem za radu, idem hned vyskusat. Mimo tychto chrasticiek v nose sa mi na nose a na cele vytvorili dve take vyrazky, ktore nejdu vypucit a neskutocne bolia. Neviem, ci to ma daky suvis so stafylokokom, ale zrejme moje telo s niecim bojuje. Ak tu prispeje este niekto so svojimi skusenostami, budem vdacna :)
Staci si to lokalne natierat. Mas doma Framykoin? Vacsine ludi to pomoze.
tpch, myslela som si...ach...Najhorsie je, ze som vsetko popisovala doktorke a ona s tym nic nerobi. Poziadala som ju o kompletne vysetrenie, ale musim pockat este isty cas. Pri tejto pliage treba brat antibiotika, ze? Ach, hnus
ano