Neviem ci sa vam to nebude zdat hlupe ale minule sme sa s priatelom rozpravali o tom ze kto dosahuje castejsie orgazmus-zena alebo muz.Ja som tvrdila ze muzi to maju castejsie ze sa dokazu rzchlejsie vzrusit ale on ze zeny.Ako to vlastne je?
muzi alebo zeny...
jaja, tak ty ho más 2 - 4 krát a partner len raz, ale je to podla teba 50 na 50 - ak je to takto u vas tak si zopakuj matiku alebo si myslela 50 na 50 na celom svete a ty si sa zaratala aj za tie čo nemajú vobec?
MUži na miliooooooooooon percent!!!
Ahojky všetci, ja osobne si myslím, že je to 50 na 50. Osobne mávam orgazmus 2 až 4 krát, počas milovania, a partner len raz. A to, babenky, že chalan ejakuluje, to ešte nemusí byť orgazmus. A v podstate si myslím ,že všetko závisí od komunikácií. Ak máte stáleho partnera, ktorý vie čo Vás urobí ,,happy,, tak ste spokojný obaja.
u nas je to narovnako vzdy ked ma on mam aj ja.
MUŽI!!!
všeobecne muži majú orgazmus častejšie, ale je to individuálne. Sú aj také ženy ktoré dosiahnu orgazmus takmer hneď a dokonca niekoľko za sebou /tak takým ja len tíško závidím xixi/.. Keď však žena orgazmus dosiahne, býva to vačšinou ešte pred chlapom, t.j. spraví sa ona prvá a potom on /ako je známe po ich ejakulácii už fešák zmakne/.. čiže z toho vyplýva že muži to majú jednoduhšie a majú ho zakaždým kdežto ženy ho majú skor ale nie je to u nich pravidlo.
muži 100%