Depresia

Príspevok v téme: Depresia
Pi-Ka-O

Mam depku z diety... Drzim ju sice len 4 dni a uz teraz som nanervy... Som strasne hladna, chcem jest :( Nieco dobre a nie ovocie a zeleninu furt :( Uz som par razy drzala dietu vydrzala som ale vzdy som pribrala s5, neviem ci to tu patry ale podla mna ano... Milujem jedlo, sladkosti a ine blbosti ... Tento svet je tak nespravodlivy :( Niektory ludia su chudi mozu jest co chcu kedy chcu a nepriberu ale preco ja priberem vzdy ked sa normalne nazerem? :( Mna to uz nebavy :((((

Viem nie som jedina ktora ma takyto problem a urcite sa mi tu bude kazdy posmievat a podobne veci... Ale potrebovala som to niekomu povedat...

Pi-Ka-O

Co je to ta akupunktura? A Delenu stravu som neskusala aspon myslim. iba 90 dnovu dietu to mi rok vydrzala vaha no ptm som zase pribrala, potom som jedla iba zeleninu ale to mi byvavalo velmi zle a casto som byvala unavena. Sportovat sportujem 2x do tyzdna chodim na body forming ale tym sa mi vaha udrziava a brucho sa mi zvacsuje...

marcelina78

Moja mila, neboj , aj stihle dievcata maju depresie:D To len na utechu...Skus akupunkturu, pocula som ze to dost pomaha, ked ine uz nezabera..Neviem co si este skusala, mne kedysi pomohla delena strava,sport, ale chce to disciplinu, bez toho sa nepohnes...

Pi-Ka-O

zewa - Kvoli sebe... Citim sa hnusna, tlsta... Tiez si chcem obliekat tak ako ine dievcata pekne oblecenie mat priatela ... No nejde to :(

Ria_99 - Ak je to pravda tak je to super :) ... No ja cvicim sice nie kazdy den... mama mi nedovoli chodit do posilky pretoze este nemam 18 a vraj sa to nema a ani by som na tych strojoch ani cvicit nevedela... No neviem ci by som nepribrala aj pri sviceni... ja mam rada mastne jedla, Mc Donald a hlavne sladkosti :D Inak mna cvicenie bavy ale nie doma... Doma sa neprinutim :( ... Neviem ak by si mi povedala ako cvicis a kolko hodin za den? .... A Dakujem

Ria_99

treba cvičiť,cvičiť a cvičiť, ja som tiež z tých ktorá sa napije vody a hned priberie... ja jem naozaj všetko,chlieb,mäso,sladkosti,tych by som sa nevzdala nikdy ale čo pre seba robim je že cvičím ked sa dá tak každy den, zhodim všetky tuky čo som počas dna zjedla a vdaka tomu sa udržujem na rovnakej vahe, viem že keby necvičim tak sa už davno guľam :D a ked idem niekam na svadbu alebo ples kde viem že si oblečiem obtiahnute šaty prestanem jesť chlieb nahradim ho natural ryžou a trocha schudnem no oblubene jedlo nikdy nevynechavam,načo sa zbytočne trapiť... jedz normalne ale zato cvič,no musi ťa to aj v prvom rade baviť a mať chuť cvičiť,nahod sluchatka s tvojou oblubenou hudbou a pôjde to samo :) veľa štastia