Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Možno hlúpe,ale . . . ako na chlapa?!

Príspevok v téme: Možno hlúpe,ale . . . ako na chlapa?!
marianka869

CHlap,ktorý je zvyknutý manipulovať so ženami ,omotávať si ich okolo prsta hrou na slušného,tichého a po láske túžiaceho chlapca,a tým ich dostať do postele.naozaj tichý,ale velmi sebecký,bez výčitiek.Kedysi aj mňa na to namotal,no už som dávno za vodou...Sme stále priatelia,no priťahujem ho jedine sexuálne,a chce ma stále len pretiahnuť(znova).AKO ho namotať,tak,aby ma mal rád,aby som mu začala chýbať? ...aby ma nebral len ako ženu ktorú chce pretiahnuť,ale ako kamarátku,s ktorou sa chce stretávať?Nechcem nič viac,len ako ho poblázniť,mať ho za kamaráta,no popritom ukázať mu aké je nepríjemné ked s ním niekto manipuluje.Vie niektorá z vás kočky,ako na to?...

Maoam

marianka, ako spravny manipulator ta ma dobre precitanu a pozna ta

po druhe, ak mas k nemu city (aj negativne emocie su emocie) a v minulosti si ho dokonca mala rada, to podla mna nevyjde

vzdy bude mat presilu, pretoze on ta nikdy nelubil ani nelubi, nie je pod vplyvom emocii voci tebe, takze nie je problem mat nadhlad nad situaciou (a tebou)

nechaj to tak, iba sa strapnis, lebo ak je dobry manipulator, rychlo pride na tvoj plan, dokonca ta v tom moze nechat, pohra sa s tebou, ty si budes mysliet, ze ho mas v hrsti a v priaznivej chvili to praskne a vsetko sa ti to vrati a nakoniec to bude boliet teba

nemozes niekoho zranit, ak nie je emocne involvovany v danej veci

a on nie je...

bingham

lebo ta pozna...uz s tebou spal...nie si pre neho nicim vynimocna...(jedine ze by niekedy bol do teba zalubeny...co asi pochybujem) :)

marianka869

Maomam

presnéé!Nanho treba väčšiu manipulátorku,ako je on sám,a tou sa chcem stať...Mal ma síce v posteli,ale píše mi stále,a stále ma chce...a neviem ako sa pohnúť dalej s týmto :D
ale ja city k nemu nemám...Vôbec žiadne..Viem aké to bolo,ked som k nemu nejaké city mala...Teraz mu chcem len ublížiť :) ... a nie z pomsty alebo z čoho..Proste mám ten pocit že chcem... ale neviem ako na to ... Zatial som takeho velkeho manipulatora nestretla,ktory by mi vedel pomoct :)

Maoam

kedze ta uz v posteli mal, tak ja to vidim ako zbytocnu stratu energie, myslim, ze to co chces, sa uz nemoze stat

a to, co popisujes, najskor dosiahne baba, ktora je v tom, co robi on, lepsia, ako on ;-), cize silnejsia manipulatorka a vychcanejsia potvora, ako je on sam...

takej by lezal pri nohach (mozno)

ty mas voci nemu city, takze na to zabudni

marienka869

daniela
ja ho vôbec nechcem zmeniť..Ja ho chcem poblázniť..Chcem,aby mi bol pri nohách...Prosím nepíšte mi aká som otrasná a podobne ... Proste to chcem... A píšem sem,aby som pokecala s niekym,kto má k tejto téme povedať niečo k veci,svoje skúsenosti,a podobne...

xdanielax

suhlasim. nechaj ho nech je aky je. Nehraj sa na "spasitelku", ze prave TY mu ukazes aky je, co robi zenam, a ze ho to zmeni. Hlupost.
Ked ho to bavi, nechaj ho tak. A bud ti ako kamos vyhovuje alebo nie.

marianka869

Invisible
Ja som ako on..teda uplne nie...sú ludia,ktori su presibani..su ludia,ktori su presibanejsi.a ti presibanejsi okabatia presibanych( to solvo presibanych pouzivam preto lebo nechcem pouzivat vulgarizmy :D)...ja som presibana,on je presibanejsi.a snazim sa prist na radu od niekoho kto je rovnako presibanejsi.a ano uctu k sebe mam :)