CHlap,ktorý je zvyknutý manipulovať so ženami ,omotávať si ich okolo prsta hrou na slušného,tichého a po láske túžiaceho chlapca,a tým ich dostať do postele.naozaj tichý,ale velmi sebecký,bez výčitiek.Kedysi aj mňa na to namotal,no už som dávno za vodou...Sme stále priatelia,no priťahujem ho jedine sexuálne,a chce ma stále len pretiahnuť(znova).AKO ho namotať,tak,aby ma mal rád,aby som mu začala chýbať? ...aby ma nebral len ako ženu ktorú chce pretiahnuť,ale ako kamarátku,s ktorou sa chce stretávať?Nechcem nič viac,len ako ho poblázniť,mať ho za kamaráta,no popritom ukázať mu aké je nepríjemné ked s ním niekto manipuluje.Vie niektorá z vás kočky,ako na to?...
Možno hlúpe,ale . . . ako na chlapa?!
nuz tak ale, v 6 rocnom vztahu alebo znamosti, ci ako to nazvat, kde len 1x doslo k sexu, musia byt aj ine komponenty, ktore vas drzia v tom, ze chcete mat jeden s druhym kontakt
takze musi ta mat aspon ako kamaratku, alebo ta povazovat za zaujimavu osobnost, o com si pisete 6 rokov?
ak chces, aby si ta muz vazil, tak musis byt silna osobnost a najmä musis byt sama sebou a na nikoho sa nehrat, byt samostatna, nezavisla a nepchat sa nikomu do pozornosti ani do postele
proste musis si byt vedoma svojej ceny a cim vyrovnanejsia budes, tym lepsie pre teba aj pre okolie
neafektuj, nehysterci, maj svoj zivot,svoje zaujmy
lilia
chcem byt jeho kamoska ktoru si bude vazit a ktoru bude mat rad:D asi len tolko..V ZIVOTE NIKDY by som s ním nechcela mat vztah..ale NIIIIIIIKDYYYY :D
Maoam-presne nad tým rozmýšlam,neozývať sa mu..
Maoam-ábo,len raz ... ja mu už nepíšem,ani ho nekontaktujem...Proste som si povedala,že ak bude chcieť,ozve sa...Ale spať s ním už nemienim..aj predtým....ma on nedostal...nezmanipuloval...v podstate on nerobil nič ,a ja som to všetko iniciovala...no myslím že to bolo asi súčastou jeho plánu =D .. akurát rozmýšlam, či by nestálo za pokus robiť to tak že chvílu predstieram záujem,som milá a tak,a potom ho pár dní ignorovať..a tak....ale neviem,či by to fungovalo:D
Lilia-priatela som mala,ale už nie... v podstate nanho ani tak nemyslim,len mam pocit že si potrebujem dokázať že aj ja mám na neho, nie len on na mna :D
ona ho ma rada, len prevazuju zranene ego, zranena zenska hrdost, tuzba po malej pomste, aby zazil a vedel, ako sa citila ona, vtedy...
ale zalezi jej na nom, inak by takto nad tym nepremyslala
ak by prejavil on city k nej, tak by to pokracovalo dalej, som si ista
ja neviem, ak je hajzel, tak emocie asi nema velmi vyvinute :-D
ja na tvojom mieste by som vyskusala neozyvat sa nejaky dlhsi cas, co urobi
tak chces s nim byt kamoska, alebo mu ublizit? to dokopy akosi nejde.
predpokladam, ze ak by ti to vyslo, tak ostanes s nim. alebo?
Maomam :) city som k nemu nemala,len ma priťahoval strašne sexuálne,až do prešlo trošku do hlavy,a citov,ale nebola som do neho zalubena kvoli tomu aky je,vždy som vedela že to je hajzel,len som po nom túžila fyzicky..a už aj to fyzické je dávno preč,teraz nechápem,čo ma priťahovalo...
O to sa práve chcem pousilovať..Aby mal voči mne nejaké emocie ....či myslíš,že už nie je šanca?
len 1 krat? tak to nie je az take zle :-). a za cely ten cas si nemala nejakeho normalneho priatela, ze stale nanho myslis? ani on ziadnu vaznejsiu znamost?
spali ste spolu len raz?
mozno sa mu to s tebou pacilo, tak preco by si to nevyskusal este raz alebo aj viackrat, ak by si suhlasila?
ak mu chces 'vytriet zrak', tak nechaj kontakt s nim tak a uz nepis ani sa nestretavaj
proste virtualne kopacky
bude mat o jednu virtualnu milenku/priatelku menej a uz ta viac nedostane, pre teba aspon slaby pocit satisfakcie
lilia
nikdy sme spolu nechodili..poznáme sa asi 6 rokov,spali sme spolu po 4 rokoch 1 x,a odvtedy sme len kamaráti ...
bingham
tiež som si myslela,že prenho už nie som zaujímavá..ale potom ma napadá otázka-prečo mi stále píše?prečo so mnou chce byť v kontakte?...a jediné,čo ma napadlo,že ešte dúfa že mu ešte niekedy dám,alebo čo :D