Mám 30 rokov, cítim sa tak strašne sám a kedže mám malý byť, kúpil som si aspoň škrečka - som vôbec ešte normálny?
Kúpil som si škrečka, som ešte normálny?
pokial ho budes mat rad a budes sa o neho dobre starat, je to super napad. dufajme len, ze ho budes mat rad aj potom, ked sa raz nebudes citit sam, (nova znamost a pod.)dufam, ze si si uz nastudoval nieco o skreckoch? lebo casto to byva bohuzial opacne, ze najprv sa donesie domov zviera a potom sa experimentuje. je to zivy tvorcek, odkazany teraz len a len na teba. takze vela radosti s novym kamaratom!
apropo,tema skrecok: ked vidim casto tie male akvaria ci bednicky s tymi skreckami, je mi z toho zle. kazde zviera potrebuje volnost a pohyb, inac je to väznenie, dokonca tyranie. to nema z laskou k zvieratu nic spolocne.
no najhorsie podla mna je ked clovek zacne riesit samotu...zvieratom...ale tak nastastie skrecok...nema dlhu trvacnost(pre pripad ze by ta po case omrzel) :)
a preco iba jedneho? bude sam? kup si aj rybky, vtacika, pavuka, hada
ak by som bola sama, kupila by som si nieco trvacnejsie, skrecok dlhu zivotnost nema :) ale ako prechodne riesenie je to ok
no skercok je v pohode, este ze si si nekupil lumika, to uz by mohlo skoncit tragicky
podla mna normalne nieje, ze sa nad tym zamyslas
ved je mat doma zvieratko je uplne normalne a v pohode, dolezite je to, ako sa o neho staras
Jasne, ze si normalny. Nikto nie je rad osamote, potrebuje niecu pritomnost. Tak preco si nezaobstarat zvieratko? Aspon mas teraz mileho maleho kamosa :) (ktory ti nebude aspon odvravat atd :P )
lost, inak dakujem ze si mi odpisal na tom pokeci..