Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

detox ale bez straty hmotnosti

watermelon

ako sa chces detoxikovat? najlepsi je post na vode, alebo post na ovocnych stavach. Pri poste si musis robit klystyry aby to svinstvo aj vychadzalo von. Neda sa postit bez toho aby si nestratila hmotnost - telo odbura vsetok nezdravy tuk - v tuku sa hromadia toxiny. Najprv ide prec voda - vo vode sa tiez udrziavaju toxiny a anorganicke soli ktore telo nevie vylucit, potom ide na rad tuk. Nic co mas v tele zdrave neodide, odide len chory tuk a voda. Potom to naberies spat ak budes dodrziavat zdravu zivotospravu.
O inych naozaj ucinnych detoxikaciach neviem.

jana1976x

a ako sa inak hovorí detoxu ?? vyčistenie tela ??
asi od septembra mám veĺmi aktóznu pleť - lekárka mi predpísala zineryt, vraj ide len o akné, no ja mám 25 rokov a myslím si, že týmto som si už prešla a po tomto antibiotiku sa mi ple´t nijako výrazne nezlepšila !! ... problémy s nafukovaním a stolicou - čo je vraj v pohode, pokiaĺ má správnu farbu a konzistenciu - sorry za nechutnosti, ale je to tak ... vo vlasoch sa mi vyskytli lupiny ale viac na vrchu hlavy a väčšie ako normálne malé lupinky ... pritom, nie som si vedomá toho, že by som sa nejako prepchávala jedlom alebo ja neviem čo ... začala som používat driclor, najskor som si myslela, že z toho toto môže byt, no z tohto fora nie je nikomu nič :D a lekárka ani nevedela, čo driclor je ... takže sa chcem dopracovat k niečomu, čo by mi nejakým sposobom pomohlo ... pitie nejakých čajov ?? alebo neviem už čo ...

VysmiateLeco

Tak prestan pouzivat fajnove slova ako "detox" a napis ake mas zdravotne problemy a vobec to napis zrozumitelne.

jana1976x

fuuha, niekto je strašne vtipný ... určite nie som ten typ, ktorý skúša všetko, čo "celebrity" vymýšĺajú ... mám nejaké zdravotné problémy, ktoré lekári zatiaľ nevyriešili - a horko-ťažko som cez Vianoce pribrala pár kíl, ktoré by som nerada stratila, tak ... asi preto ...