psoriáza

maruska123

enia psoriaza je nevyliecitelne ochorenie...tak tu nezavadzaj ludi...daju sa uplne zmiernjit priznaky, to ano, ale vyliecit sa to neda

enia

psorka sa daliečiť jedine disiplinou a to očistou čriev a prisnej protiplesnovej a hubovej stravy. inak dovidenia, nezabera nic.

gitak

Mne pomaha vela vela sniecka, a taka drahsia nechtikova vazelina. Nepotesim ta, je to nevyliecitelna, choroba - na par rokov sa moze uplne stratit a objavi sa neskôr, alebo v starobe :(

janpaull

Milá/ý Magi jsem fakt rád že umíš někoho tak pěkně zkritizovat aniž by si si to napřed ověřil/a poslal jsem ti několik případů k posouzení když jsi takový odborník.Je mnoho lékařů kteří s náma spolupracují a nejen v ČR ale na Slovensku.Možná máš větší zkušenosti a tk poraď tedy ty.
Pavel

Magy

janpaull - dalsi diler, co sa snazi len zarobit.

suhlasim s "bobo velky", priznaky sa mozu do velkej miery zmiernit zivotospravou, prostredim, zivotnym stylom atd., ale uplne vyliecit sa neda. ak ti niekto slubuje opak, je klamar.

"onn" zjavne nebude vylieceny psoriatik, len dokazal svoje priznaky zatlacit docasne do uzadia natolko, ze sa to javi ako vyliecenie.
akonahle by sa ale vratil k niektorym zlozvykom alebo veciam, ktore su kontraindikaciou pre psoriazu, dam krk na to, ze by ju do tyzdna mal nazad.

onn

psoriaza je vyliecitelna choroba
treba v zavislosti na ochorenie dodrziavat tieto rady aspon rok a ukaze sa vysledok..
never na zazarcne maste !

plusy
+cesnak
+dieta
+vela vody
+slnko
+pohyb
+viera
+vegetarianstvo docasne

minusi
-alkohol
-jedenie masa
-cigarety (velmi dolezite prestat fajcit bez toho to nejde mozete su vybrat bud cigarety alebo psorka )

-obzerstvo
-negativna energia

Rad som pomohol
vylieceny psoriatik