Dobry deň,
chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosť so psoriázou, či sa niekto vyliečil, a ak ano ako na to. Totiž moja mamka ju ma a velmi by som jej chcela v tomto poradit ako sa vyliečiť..za skore odpovede dakujem
psoriáza
enia psoriaza je nevyliecitelne ochorenie...tak tu nezavadzaj ludi...daju sa uplne zmiernjit priznaky, to ano, ale vyliecit sa to neda
psorka sa daliečiť jedine disiplinou a to očistou čriev a prisnej protiplesnovej a hubovej stravy. inak dovidenia, nezabera nic.
Skúste gemoterapia Nitra
ja som mal niekedy psoriazu, ale uz nemam
to sa nedá vyliečiť
Mne pomaha vela vela sniecka, a taka drahsia nechtikova vazelina. Nepotesim ta, je to nevyliecitelna, choroba - na par rokov sa moze uplne stratit a objavi sa neskôr, alebo v starobe :(
ahoj, skus si precitat nieco o rybkach GARRA RUFA,
janpaull - dalsi diler, co sa snazi len zarobit.
suhlasim s "bobo velky", priznaky sa mozu do velkej miery zmiernit zivotospravou, prostredim, zivotnym stylom atd., ale uplne vyliecit sa neda. ak ti niekto slubuje opak, je klamar.
"onn" zjavne nebude vylieceny psoriatik, len dokazal svoje priznaky zatlacit docasne do uzadia natolko, ze sa to javi ako vyliecenie.
akonahle by sa ale vratil k niektorym zlozvykom alebo veciam, ktore su kontraindikaciou pre psoriazu, dam krk na to, ze by ju do tyzdna mal nazad.
psoriaza je vyliecitelna choroba
treba v zavislosti na ochorenie dodrziavat tieto rady aspon rok a ukaze sa vysledok..
never na zazarcne maste !
plusy
+cesnak
+dieta
+vela vody
+slnko
+pohyb
+viera
+vegetarianstvo docasne
minusi
-alkohol
-jedenie masa
-cigarety (velmi dolezite prestat fajcit bez toho to nejde mozete su vybrat bud cigarety alebo psorka )
-obzerstvo
-negativna energia
Rad som pomohol
vylieceny psoriatik