ahojte!
chcela by som sa opytat dakoho kto uz bol na laseri. Chcem si dat odstranit bokombrady, ta cena co tam je 40eur je za jeden zakrok, to znamena ze dalsi zakrok bude tiez 40 eur? co som si tak citala tu na fore tak niektori ludia aj 10 sedeni museli absolvovat a to je potom riadna palka
laserova epilacia
honeybee154,
no, je to dobrá pálka. Na to sa priprav. Ja som tam bola už min. 15x a stále mi chĺpky rastú. To, že stačí 5 sedení - na to zabudni.
Ale beriem, je to individuálne.
Podotýkam, nemám žiadnu hormonálnu poruchu. Jednoducho to nezaberá na všetky naraz. Je dôležité, aby boli cibuľky s chĺpkom poškodené/zničené v rastovej fáze.
No a ak môžem poradiť - vyber si kvalitný salón, kliniku. Ja som chodila do Estheticu a nie som veľmi spokojná.. Viac to komentovať nechcem.
Popozeraj si na nete aj s akým prístrojom pracujú.. Tu sa asi naozaj neoplatí šetriť, lebo ako písala delphia, tie stroje sú drahé a čím novší stroj, tým mastnejšia cena. Ide o návratnosť a samozrejme zisk..
ano, je to palka, ale treba si uvedomit, ze do ceny za vykon sa premieta cena laseroveho pristroja - cca 3-4 mil.sk, plat zamestnanca, najom , atd...