Delená strava- máte skúsenosti?

lavender33

moja známa držala delenú stravu 4 roky, vydávala sa jej dcéra, tak si dopriala všetko. V stredu po svadbe mala na váhe o 7!!!!!!kíl viac.....

fdshfdshfd

ono, na delenej strave sa da aj priberat aj chudnut. Delena strava nieje o chudnuti.
Napriklad aj zmrzlina samotna je delena strava, vyskusajte ju a uvidite, kolko schudnete. :-)

Jediny ucinny prostriedok na chudnutie (alebo priberanie kto potrebuje), je zacat pouzivat vlastnu hlavu.

xoxo

ahojte velmi rada by som vedela, tie ktore ste pisali ze ste tak vela schudli (kairir) ake potraviny kedy ako dlho proste vsetko :) neviem o delenej strave nic ale chcem s nou zacat a velmi by som si chcela vyformovat postavu a zhodit par kil :( dakujem za rady a pomoc- kludne piste na:

slnecnicka44@gmail.com

vdaka :)

marushik

napriklad mozem si dat tvaroh/biely jogurt s medom? lebo niekde je ze tv. a jog su bielkoviny a inde su neutral a zase med je niekde sacharid, inde je neutral...

marushik

kairir, nechcelo by sa ti, prosim, napisat zhruba co si s cim nemiesala? pretoze ja mam pocit ze idem presne podla pravidiel a nic...a inac, z kolkych kil si chudla? Dakujem :)

kairir

ja som ju drzala pred 3 rokmi, schudla som 15kg a doteraz nemam naspat ani gram a to uz miesam karbohydraty s bielkovinami :) je to UPLNE SUPER!!!

marushik

Ahojte, no ja som zacala jest podla principu delenej stravy pred 3 tyzdnami a zatial som pribrala 3 kg...neviem ako je to mozne, ale som tak trosku z toho zufala, ci mam skoncit, alebo pokracovat a verit ze to bude mat opacny efkt ako doteraz...

soker

neviem ci je to delena strava,ale ja jedavam 5x za den, ranajky,desiata,obed,olovrant ,večera a pred spanim vypijem pohar mlieka .

na ranajky zvycajne prazenica
alebo niaky oblozeny chleba
desiata,oblozeny chleba/rohlik ,banan alebo bebe kekse
obed - co skola dá
olovrant -hrst piskot a vyziva detska,najlepsie mrkvovo jablkova alebo tvaroh s kakaom zamiesany a k tomu piskoty alebo bebe
vecera - koncim vajickami stále..