mám nádej?

Príspevok v téme: mám nádej?
momo8

Ahojte, chcem vedieť iba váš názor. Jeden nemenovaný chlapec (momentálne má 23 rokov), si pred rokom zobral za manželku svoju o 4 roky staršiu priateľku. Začali spolu chodiť keď ona mala 19, on 15. Sex mali až po svadbe, obaja sú dosť nábožensky založení. Ja ho milujem, a chcem vedieť, či si myslíte, že mám aspoň nejakú nádej :(

3nttt

no ty si teda dobra kamoska... je rok zenaty a ty dufas ze im to nevyde? mala by si sa hanbit. ja ked si predstavim ze by som mala byt v pozicii tej baby tak ta asi v lyzicke vody utopim. zameraj sa na nezadanych chalanov a nebud sebec! ked sa medzi vami doteraz nic nestalo tak pochybujem ze by za tebou utekal aj keby im to nevyslo.

pipusa

a ty kde si bola ked on mal 15??? podla mna sa miluju, tak im to nekaz, teraz ho chces, ked sa ozenil? a nehryzlo by ta svedomie, keby si rozbila rodinu, hlavne ked si tak dlho budovali vztah? obzeraj sa ty radsej po slobodnych, rozvedenych, ci vdovcoch... :D

wendy298

nerob si nádeje, žiadne.. za prvé sú obaja dosť nábožensky založení, takže podvádzať ju nebude (ja sama som kresťanka, takže viem že sa to nerobí) ..za druhé ak som to správne pochopila chodili spolu 8 rokov? to je jedno.. dosť dlho.. a sex až po svadbe.. z toho vyplýva že sa zrejme fakt majú radi a rozhodne sa im to nesnaž pokaziť len preto že si MYSLÍŠ že ho miluješ... sorry ale to sa nerobí.. radšej sa skús zoznámiť s niekým iným, nájdeš spriaznenú dušu a budeš šťastná :) za tretie: so zadanými sa radšej ani nebav ! urob to pre seba vyhneš sa problémom (ako je napríklad tento)
prajem veľa šťastia v hľadaní toho pravého ktorý na teba ešte len čaká :)

blondula

a my sme akoze co,Sybily ?? nikto nemoze vediet dopredu,ci sa nam v zivote nieco "neposere" :D aj ja sa mozem rozist s mojim priatelom,co zatial vobec neprichadza do uvahy,a skoncit s niekym co som si hovorila,ze "s nim nikdy v zivote" ! :D

jajka001_

podla mna kedze ona ma uz 27 a su veriaci, tak uz pracuju na detoch :)) mozno je uz aj tehotna. pockaj 18 - 25 kym deti odrastu

xy:)

nuz, kedze zenaty je len tot nedavno, prednost dostala ina zena, to je podla mna jasny signal. ci sa v tom budes vrtat, alebo to nechas tak, je na tebe. ale tak sanca je vzdy.