Strach z nemocnice a chemoterapie

Príspevok v téme: Strach z nemocnice a chemoterapie
kasio

Pan Rng prosím Vás o pomoc.Mam sa podrobiť chemoterapiám a budem musieť byť aj v nemocnici.Moj obrovský strach z nemocnice a liečby prerástol do depresíí a úzkostí.Psychiatrička mi nasadila trittico 1x večer,Elicea 1x ráno a 3x denne Elicea.Beriem to asi 2 týždne,zatiať bez efektu ale zo srdca túžim po nejakej adekvátnej prírodnej náhrade.Uctivo Vás prosím o radu.Kupil som si kvapky z Valeriany ale nasledne som sa dočítal že sa nesmie kombinovať s liekmi ktoré beriem .Inak ide u mna o endogennu depresiu.Možno že by ste vedeli aj ako vykorenit alebo prekonať takuto situáciu.Uctivo dakujem za odpoved.

Lumik

celkom dobry film(komedia), kde hlavny hrdina podstupuje chemoterapiu vola sa 50/50 ci nejako podobne. Asi to nebudes brat ako kemediu ale tak je to urcity pohlad na podobnu situaciu.

wowo1

endogennu depresiu, nie je mozne liecit ludovo, teda alternativne. chyba ti tam chemia v mozgu, ktoru treba chemnicky doplnit.
preco ides na chemoterapiu? mas nadorove ochorenie? mozno vyplyva ta depka s toho/ale uvedom si ze ,ide o liecbu,,a o zlepsenie tvojho stavu .Inak ani lekarom a nemocniciam sa vobec nechce aby si tam siel,tak to ber tak ze robis nieco pre seba a ze mas sancu ,a iny ju nemaju,,, lebo nemaju peniaze na terapiu vid rusko a ine zaostalejsie krajiny.,alebo ludom sa nepride na diagnozu a ani na terapiu nestihnu ist. ty si dostal sancu ,tak sup do nemocnice aby bolo lepsie.strach z nemocnice ? z coho konkretne? s bielych plastov? s coho? ved lekari su teraz velmi mili,,tak coho sa bojis?chod do tej nemocnice aj len tak sa kuknut ,,nenapadne a uvidis ze to nie je nic ine, len priestor kde sa pomaha tak sa tes ze konecne aj tebe pomozu