Pan Rng prosím Vás o pomoc.Mam sa podrobiť chemoterapiám a budem musieť byť aj v nemocnici.Moj obrovský strach z nemocnice a liečby prerástol do depresíí a úzkostí.Psychiatrička mi nasadila trittico 1x večer,Elicea 1x ráno a 3x denne Elicea.Beriem to asi 2 týždne,zatiať bez efektu ale zo srdca túžim po nejakej adekvátnej prírodnej náhrade.Uctivo Vás prosím o radu.Kupil som si kvapky z Valeriany ale nasledne som sa dočítal že sa nesmie kombinovať s liekmi ktoré beriem .Inak ide u mna o endogennu depresiu.Možno že by ste vedeli aj ako vykorenit alebo prekonať takuto situáciu.Uctivo dakujem za odpoved.
Strach z nemocnice a chemoterapie
celkom dobry film(komedia), kde hlavny hrdina podstupuje chemoterapiu vola sa 50/50 ci nejako podobne. Asi to nebudes brat ako kemediu ale tak je to urcity pohlad na podobnu situaciu.
endogennu depresiu, nie je mozne liecit ludovo, teda alternativne. chyba ti tam chemia v mozgu, ktoru treba chemnicky doplnit.
preco ides na chemoterapiu? mas nadorove ochorenie? mozno vyplyva ta depka s toho/ale uvedom si ze ,ide o liecbu,,a o zlepsenie tvojho stavu .Inak ani lekarom a nemocniciam sa vobec nechce aby si tam siel,tak to ber tak ze robis nieco pre seba a ze mas sancu ,a iny ju nemaju,,, lebo nemaju peniaze na terapiu vid rusko a ine zaostalejsie krajiny.,alebo ludom sa nepride na diagnozu a ani na terapiu nestihnu ist. ty si dostal sancu ,tak sup do nemocnice aby bolo lepsie.strach z nemocnice ? z coho konkretne? s bielych plastov? s coho? ved lekari su teraz velmi mili,,tak coho sa bojis?chod do tej nemocnice aj len tak sa kuknut ,,nenapadne a uvidis ze to nie je nic ine, len priestor kde sa pomaha tak sa tes ze konecne aj tebe pomozu