Hlasy

J111

Hlasy su zase sluchove halucinacie, su velmi neprijemne. Ak to niekto vyhladava:DDD tak to je potom horsi blazon nez blazon. Potom mu z toho drbne a kariera finished.

jajka001_

heh, si zoberte kolko ludi berie drogy aby mali halucinacie a vy to mate zadarmo :)
ale bez srandy, no, lieky treba brat nech niekomu neublizis. to by si snad nechcel.

Meretseger

A sakra. Nemôže to byť len prechodné? Alebo keď už to raz začalo, tak ma halucinácie skrátka čakajú a zostáva mi iba liečba?

J111

Co hovorili? Zabavali sa so mnou:D Ja som od nich chcel, aby ma uzdravili, tak to skusali:DDD Roznym sposobom, ktory si necham pre seba. Bola to aspon sranda, ale inak clovek je mimo.

jajka001_

a co hovorili?
teraz sa ti moze zdat ze ich odignorujes ale kolko ludi si to myslelo a potom zabijaju ludi a to svojich najblizsich, v dobrej viere mozno aj ze ich pred niecim zachrania. alebo sa im zda ze je to niekto iny, alebo ze ten clovek ich chce zabit a podobne.
ved to povedz lekarovi, da ti ine lieky

J111

Hlasy pocujes len ty sama, nikto iny. Je to akoby na teba niekto hovoril, ale nie velmi silno. Tazko to opisat. Co vravia? Ked som bol v akutnej faze, tak sa so mnou rozpravali rozne duchovne bytosti, od anjelov az po Lucifera. Mam z tohto obdobia velmi pekne zazitky, nakolko som sa vtedy velmi dobre zabaval, aspon psychicky, ale inak som bol odrovnany, lebo som kaslal na bezne veci.

jajka001_

toto ma vzdy fascinovalo, ako moze niekto pocut nejake hlasy? ako to je pocut? ako keby niekto normalne na teba hovoril? ci ako myslienka? a co hovoria?