Alergia

rasto

pink bubble, uplne suhlasim, bezny lekar ti alergiu nevylieci, viem o com hovorim, ja som alergik od malicka a vselico uz na mne lekari skusali, a alergik som stale. jasne, maju lieky, co ti ulavia, ale tie pomahaju len na priznaky, podstaty sa nedotknu.
skor su ucinne vselijake "alternativne" metody, mne napr. celkom pomohla akupunktura a kvapky joalis od dr. jonasa.

...

Ahoj!
Záleží, odkiaľ si a či patríš ešte k pediatrickému, alebo už k dospelému imunoalergológovi. Ak si z okolia ZA , alebo MT , tak by som ti vedela pomôcť.

pink bubble

Ahoj,
ak si sa naozaj rozhodla plnohodnotne liecit alergiu v prvom rade si treba uvedomit ze kazda choroba ma korene v dusi..
lekar ti moze zacat liecit chorobu ale je to ako liecit listy stromu.Darmo ich das do poriadku ked strom ma svoju podstatu v korenoch a ked ta je napadnuta povrchova liecba nepomoze..
Mzslim ze by sa mal clovek zamysliet nad podstatou a v tvojom pripade ti radim kupit si knihy o cakrach,ktorakolvek ti padne do oka,kup si ju.kazda jedna z nich pojednava o vnutornom probleme.Knihy od S.N.Lazareva zase pojednavaju o akychkolvek chorobach a karmickych zatazeniach.Nemozem ti radit konkretne,lebo kazdy z nas ma inu cestu na ktorej sa ma co ucit aj vdaka chorobam.No knihami nikdy nic nepokazis..

veronika25

dobry den som na cypre uz 2 roky a posledne 2 mesiace som dostala problemy kazde rano ked sa zobudim mam cudny pocit v nose potom zacnem strasne kychat neda sa to zastavit a potom smrkam trva to asi hodinu a sem tam aj vecer je to kazde rano uz 2 mesiace najprv mi vraveli v lekarni ze to bue alergia na piesok ale to by bolo par dni a je to uz dlho zle sa mi dycha rano prosim poradte mi tu mi lekar dal akurat kvapky na kasel a syperskym lekarom nedoverujem dakujem