Pacia sa vam kratke vlasy na dievcatach?
Chlapi, su kratke vlasy pre vas sexi?
Bezs no neviem, je to pekny uces, ale dlhy trosku...
Laurina je to fakt velmi pekny a jednoduchy uces. Ja som uz ostrihana na podkovu a som velmi spokojna. :)
ved ani na jednom z obrazkov, co ste sem dali, nie su kratke vlasy.
takze celkom neviem, ci rozumiem otazke. :)
ale povedzme, ze to, co nazyvate kratke, ja volam polodlhe.
podla mna take vlasy su na zene najkrajsie, ja nemam rad na zenach dlhe vlasy, tie su take obycajne, az by som povedal tuctove.
Leticia SUPER SUPER!!! Mne sa tie ucesy Victorie Backham velmi pacia. Hlavne ten, kde drzi na fotke svojho syna. To sa vola podkova. Vpredu dlhsie a vzadu kratsie. Ta zenska je uz "otrepana", vsade sa o nej pise, ale ja si myslim, ze aj tak ma sakramentsky dobry vkus... Aj lost pridal pekny uces. Su to take kratke, ale este stale zenske ucesy...
mne sa kratke nepacia na babe ako vystrihane na chlapca myslim, nieje to zenske, skor ako take tetky. ja som mala dlhe vlasy po pas a teraz mam toto, pristane mi to, ale uz nechavam znova dlhe.
hairstylesfresh.blogspot.com
prva foto, typ tvare mame stejny.
taketo mas laurina?
Zaujimave, v nazve prispevku je vyzva, aby odpovedali muzi a v odpovediach dominuju zeny. Mna by skutocne zaujimali viac nazory muzov, lebo vela veci my zeny na sebe posudzujeme uplne inak, ako to vidia muzi. Ja mam teda vlasy na kratko (nie na chlapca), ale zatial neboli zle odozvy od muzov. Som mala, skor sportova a dlhe vlasy som na sebe znenavidela, ked ma mama nutila v detsve ich mat stale zapletene do copu ci copov (to sa uz dnes tak nevidi, ale my sme museli mat vlasy pozapletane). Proste des.Okem toho ich mam huste, rovne ako droty a ked su trochu dlhsie, tak sa rychlo mastia a ja nemam cas kazdy den rano riesit vlasy
osobne som za dlhsie, az veelmi dlhe vlasy, ale samozrejme to musi mat urcite vyvazene aspekty. vseobecne na dlzke nezalezi, zalezi hlavne na tom, ako to celkovo vyznie spolu s typom danej baby, jej tvarou, postavou, drzanim tela, spravanim atd... kratke vlasy nie su zle, ale musia byt nalezite upravene a dotvarat priaznivy dojem z osoby, ktora ich nosi. je vsak pravda, ze prilis kratke vlasy uz uberaju na zenskosti. dlhe ale riedke vlasy na tucnej babe su udpudzujuce. rovnako ako "deka" na nejakej vychrtlej...