klamstva

Príspevok v téme: klamstva
elizabett

Dobry deň,
mam priateľa už dlhšiu dobu a odkedy sme spolu začali chodit mi zatajoval veci a klamal. Trva to skoro cely naš vzťah, jasne ze nie v kuse ale trištvrtina vzťahu boli klamstva a zatajovanie. Najhoršie na tom je ze sa ich stale dozviem po istom čase,a dokonca ked sa ho spytam ci to je pravda odpovie ze nie a pritom ho prosim aby mi fakt povedal pravdu, ze mi ju povedat môže.Veľa krát mi sluboval ze ma neoklame, ja som mu stale odpušťala lebo ho milujem, ale stale mi veci zatajuje.Potrebujem fakt radu niekoho kto nieco take zažil lebo ja ho milujem a chcem s nim byť, ale som fakt zničena a utrapena z tolkych klamstiev, neviem v čom mi hovori pravdu a v čom nie :( Davala som do toho vzťahu všetko a hlavne uprimne lebo klamstva vo vztahu nemaju co byt, bez dovery vztah nema cenu, tak by som vas chcela poprosit o radu ako by ste sa zachovali v takejto situacii vy :( ďakujem za všetky prispevky ktore sem napišete

xxxxxxxxxxxx

dalsia zufalstvom a naivitou nabita tema...

nechapem taketo zeny ze su ochotne trpiet vo vztahu...

ale je to tvoja chyba...nikto ta vo vztahu nedrzi tak preco nejdes inou cestou?? To si na tolko zufala a nemas ani stipku hrdosti???

winki

Hm, v tvojom príspevku vidím svoj príbeh. Tiež som sa po pol roku dozvedela skutočnosti, ktoré mi chlapec zatajil, chaty, diskotéky, behačky po vonku pritom mne vždy povedal som unavený idem spať som chorý a bla bla. Blba som mu verila, ked som mu vykricala pravdu co viem, plakal, prosil, sluboval. Jasne odpustila som, ved druhé šance sa dávajú. SOm mu na rovinu povedala, chod kam chceš, aj bezo mna len mi to daj vediet...ano ano slubujem.

Presiel rok a ja som zase zistovala veci tentoraz zo zufalstva som sa uz znížila na čítanie sms, mailov a naburanie jeho FB....viem odsúdite ma, ale inak by som pravdu nezistila a vete, že som zistila veľa.....baby, namotavačky, fotky z miest kde som ani netušila, že bol.
Mala som dosťk, ale milovala som ho dokonca som u nich uz vlastne aj byvala. Zas som odpustila.....koniec príbehu? po dvoch rokoch prisla posledna kvapka, ked som zistila, že má už mesačný vzťah s babou ktorá býva presne oproti mne...ironia....

Radím ti never sľubom pokiaľ tam niesu aj činny. Aj keď ho miluješ utekaj.