Ahojte,len som sa chcela opytat ci sa s tym niekto nahodou nestretol. Posledne dva-tri tyzdne mam nieco ako tocenie hlavy,ako keby predmety na ktore pozeram nestali,ale hybu sa,kmitaju. Dalo by sa to prirovnat k pocitu opitosti. Neviem sa poraidne sustredit na tie predmety,ubiehaju mi prec. Zacalo to najprv iba v noci,potom postupne aj cez den a posledny tyzden a 1 den to mam uz vkuse. Ani na sekundu sa mi neprestane tocit hlava alebo ako to nazvat. V pondelok som s tym bola u doktorky a tam mi prislo az tak zle,ze som sa nevedela ani postavit ani posadit,lebo som mala pocit,ze niekde spadnem. Tak ma vzali na centralny prijem do nemocnice a tam mi urobili vsetky vysetrenia,interne,krv,tlak,neurologia,krcne,vysetrenie sluchu,ocne...a vsetko z toho je v poriadku. Bola som este na ortopedii a odtial ma poslali na rehabilitaciu,ze mam velmi stuhnutu krcnu chrbticu. Tak odvtedy hovoria,ze to je asi z toho. Teraz chodim na rehabilitaciu,davaju mi masaz sije,laser,ultrazvuk a take natahovanie krku(neviem ako sa to vola) ale zatial to nezabera. Bola som uz 3krat(cakaju am este 2 sednia) a stale mi je rovnako zle. Uz som zufala,neviem co mam robit. Takto sa neda zit,ked sa vsetko toci. Studujem na VS,prave teraz mam skuskove a knihu som v roke nemala uz vye tyzdna,lebo pismenka mi utekaju. Nemam pozerat telku,byt za pc,citat si. Moje otazky su ci sa niekto s niecim takym nestretol. Alebo nejaky typ,co by to mohlo byt. Hocijaka rada ma velmi potesi. A este neviem niekto ako sa take veci risia v skole? Ked je niekto dlhodobo chori? Lebo prerusit studium zatial nechcem,stale cakam,ze sa to zlepsi .
Vyse tyzdna neustale zavrate, tocenie hlavy, problem zaostrit - uz nevladzem
jajka 001 dakujem idem sa na to pozriet a lalka23 merali mi aj tlak,vobec som ho nemala nizky...takze neviem cim to moze byt,ale uz som z toho zufala....absolutne neviem fungovat,ani na ulicu sama nemozem vyjst lebo neviem ci sa mi nezatoci hlava este viac a ci neskoncim dakde pod autom :(...cize vravis,ze tebe to asi samo preslo? a tie zavrate si mala vkuse? lebo ja ich mam odkedy vstanem....ani na sekundu to neprestava
www.zdravie.sk
pozri po nete vestibularny syndrom
no ja som mala akysi pocit ze je to kvoli namahe oci a strasne som mala pocit ze musim zaostrovat velmi sustredene.. aj ma boleli strasne oci a hlava na spankoch...tak ocna vraj vsetko OK tak mi dala kvapky ze na tu bolest, ale pochybujem ze to bolo nimi lebo som ich brala len take 2 dni... ono mozno to bolo nizkym tlakom,,,ktory mavam..nemavas aj ty? ... zatial pocitujem ulavu tak cca 2 dni tak uvidime ci to tak az zotrva, myslim ze to samo od seba preslo..ale viem co citis, 2 tyzdne mi to uz islo na nervy. citila som sa ako idiot co nevie presne definovat co mi vlastne je...
ninka 255 dakujem za radu. A lalka23 mozem sa opytat,ze po com ti to preslo? ci len tak samo od seba?
ahoj,podobny problem som mala aj ja,mozno nie aaaz v takom stadiu ale tie tvoje opisy su mi blizke... len posledne dni sa mi trosku ulavilo,,,ale tiez to iste som citila,,problem so zaostrovanim,ubiehanie predmetov ...citila som to najma v lavom oku...dva tyzdne ma hlava bolela... u ocnej vsetko v poriadku.... akurat mi dala kvapky stiplave ze aspon bolest oci sa mi zmierni a ked to neprejde tak na neurologiu....ale ja som mala strasny pocit zavratov ked som vosla do obchodu plneho neon.svetiel...zatial polavilo...mozno to teda chce len cas...ale mala som pocit ze to bolo od neustaleho sedenia za pc.... mozno to teda ma aj u teba s tym suvis....ak chces napis mi svoj mail a popiseme blizsie...lebo tiez som myslela ze som jedina co ma takyto specificky problem.
určite to bude z tej krčnej chrbtice,ydrž s cvičením a s liečbou,ono by sa to malo upraviť,si ešte mladá.ono sa to nespraví po dvoch procedúrach.