Ahojte,len som sa chcela opytat ci sa s tym niekto nahodou nestretol. Posledne dva-tri tyzdne mam nieco ako tocenie hlavy,ako keby predmety na ktore pozeram nestali,ale hybu sa,kmitaju. Dalo by sa to prirovnat k pocitu opitosti. Neviem sa poraidne sustredit na tie predmety,ubiehaju mi prec. Zacalo to najprv iba v noci,potom postupne aj cez den a posledny tyzden a 1 den to mam uz vkuse. Ani na sekundu sa mi neprestane tocit hlava alebo ako to nazvat. V pondelok som s tym bola u doktorky a tam mi prislo az tak zle,ze som sa nevedela ani postavit ani posadit,lebo som mala pocit,ze niekde spadnem. Tak ma vzali na centralny prijem do nemocnice a tam mi urobili vsetky vysetrenia,interne,krv,tlak,neurologia,krcne,vysetrenie sluchu,ocne...a vsetko z toho je v poriadku. Bola som este na ortopedii a odtial ma poslali na rehabilitaciu,ze mam velmi stuhnutu krcnu chrbticu. Tak odvtedy hovoria,ze to je asi z toho. Teraz chodim na rehabilitaciu,davaju mi masaz sije,laser,ultrazvuk a take natahovanie krku(neviem ako sa to vola) ale zatial to nezabera. Bola som uz 3krat(cakaju am este 2 sednia) a stale mi je rovnako zle. Uz som zufala,neviem co mam robit. Takto sa neda zit,ked sa vsetko toci. Studujem na VS,prave teraz mam skuskove a knihu som v roke nemala uz vye tyzdna,lebo pismenka mi utekaju. Nemam pozerat telku,byt za pc,citat si. Moje otazky su ci sa niekto s niecim takym nestretol. Alebo nejaky typ,co by to mohlo byt. Hocijaka rada ma velmi potesi. A este neviem niekto ako sa take veci risia v skole? Ked je niekto dlhodobo chori? Lebo prerusit studium zatial nechcem,stale cakam,ze sa to zlepsi .
Vyse tyzdna neustale zavrate, tocenie hlavy, problem zaostrit - uz nevladzem
Treba prehanat placebo so sprostostami ako homeopatika a najme mms a dopadnete takto :
www.youtube.com
...a este si aj zaplatite za ne
pravdepodobne ide o krčnú chrbticu,dobre sa dá liečiť akupunktúrou
nebojte sa, ubehne rok, dva, a naucite sa s tym aj zit;)
Nuz ale moze to byt aj adrenalne vycerpanie, kde nadoblickove zlazy su pretazene neustalym stresom
Na to pomoze sa len destresovat, spravne jest, dost spavat, pripadne si napravit travenie alebo zobrat docasne doplnky adrenal cotrex, freeze dried.
Mladi sa mozu zregenerovat, starsi, kde su dlhorocnym stresom nadoblickove zlazy poskodene , tam doplnky na ne a vytazky z nich su uz nevyhnutne, ked chce clovek normalne fungovat.
podla priznakov je diagnoza Borelioza
z krcnej chrbtice nie su rotacne zavraty
Ahojte, mám ten istý problém,zrak, bolesti hlavy, krku, šumenie v ušiach, nedokážem len tak stáť lebo mám pocit, že neviem udržať rovnováhu, cítim sa vyčerpane, pomáha mi ak sa idem von prejsť, a robím veci čo ma bavia a nemyslím pri nich na to ako mi je, ale aj to sa dá len tak na hodinku max dve lebo sa hneď unavím. Vyšetrenia v poriadku. Doktorka mi dala kvapky, ktoré mi nepomohli bolo mi s nich ešte horšie. Bola som ako nafetovaná všetko mi bolo jedno, ale bolesti neprestali. Predpísala mi ďalšie troje tabletky, nič nezaberá. Tiež mám 20 rokov posledné týždne som ani nechodila do školy nevedela som tam obsedieť, vadil mi hluk a šum v triede. Teraz sú prázdniny a ja potrebujem normálne žiť a chodiť do práce. Von chodím len s doprovodom bojím sa ísť sama niekam :/ Už mávam depresie čo zas bude ďalší deň, už nemám ani chuť do jedla ani k životu. Každý niekam chodí, užíva si výlety disco... len ja všetko odmietam. Nechcem byť na príťaž, zo slovami je mi zle nemôžem. Taktiež niekto tu spomínal svetlá v obchode, ak si potrebujem niečo kúpiť najpv idem len obehnúť obhody či vôbec niečo majú to je tak cca pol hodky, a druhý krát už len po určitú vec rýchlo vyskúšať a preč. Vadia mi tie svetla, ruch, už mi vadí všetko, že idem davom ľudí a počujem ako každý niečo vraví už sa asi zbláznim. Už o 9 večer zívam. Problémy som mala len sem tam raz dvakrát do mesiaca, no teraz to je už 4 mesiac v kuse a ja už neviem čo stým. Už mám aj strach ísť na niejake vyšetrenie. Alebo len tak niekam von. A ešte teraz pri týchto teplotách. Ak viete niečo čo by mohlo pomôcť prosím kontaktujte ma na mail. Ďakujem
ahojte ja mam taky to problem uz 10mesiacov a neviem co mam robit stale to iste kazdodenne tocenie hlavy ,pravidelne busenie srdca ,trpnutie lavej a pravej ruky,tlak150-100 uz beriem aj lieky na tlak co ma netesi pretoze mam20rokov a brat uz lieky na tlak .....a vsetky vysetrenia mam vporiadku no problem neustupuje a ja uz som z toho zufala niekedy mam az strach z toho a zacnem si uz potom namyslat a to sa este zhorsuje
Poradím tabletky:Betaserc 16mg,3x1.Vinnpocentin 2x1,tebokan 1x1,magneB6 1x1,torecan čipka 1x1.Až je to točenie z krčnej chrbtice,tak odporúčam k tomu pridať napsyn 2x1.Je toho dosť,ale keď sa točí,tak človek schrúme všetko.Nezaberie ihneď,ale postupne.Mám vyskúšané.Až keď to ustúpi,tak treba ísť na rehabilitácie.Nie hneď cvičiť!
Huperzine A, davka 200 mikrogramov, vinpocetine, davka 30 mg,
ginkolidy, davka 60 mg
Nattokinaza, davka 3 x 2000 az 4000 IU
serrapeptaza, davka 3 x 120 000 IU