Nemam kamosky

Príspevok v téme: Nemam kamosky
leila

Ahojte mam 22 rkov som z kosic som v pohode baba uplne normalna ale uz nemam kamosky lebo vsetky travia cas len so svojimi frajermi a na mna nemaju vobec cas..teda mam ich ale nestretavam ich uz mam priatela ale aj tak aj kamoska by sa nejaka zisla co by si na mna obcas nasla cas s ktorou by sa dalo dobre o hocicom kecat..Ak to citas a tiez mas podobny problem a asi z ke tak mi tu napis ja ti potom poslem moj mail a uvidime

Aria

Ahoj Palina...ja sa planujem o par mesiacov odstahovat do BA. Mam obavy prave z toho, ze tam nenajdem ani zivu dusu, s ktorou by som zasla na kavu a pokec... Ty tam zijes sama?

rusalka zuzka

Ahoj Leila. Aj ja som z KE,mam 22,tiez mam priatela, a tiez namna uz kamosky nemaju cas a rada by som si tiez nejaku nasla.ked budem mat viac casu napisem ti na mail.ahoj

gashty

Ahoj Leila.Mozes mi na seba nechat ten email?Ja mam zase taky problem,ze vsetky moje kamosky su rozlezene po celom Slovensku na VS,alebo sa s niektorymi uz nestretavam,lebo som bola dlhsiu dobu v zahranici a kontakty akosi opadli.A priatel ani kamarati to nie je vzdy ono:) Takze sa rada zoznamim s novymi ludmi.Som z KE a mam 21.

julca

ahojte, je tu niekto z Trencina a okolia? ak ano, a mas okolo 16 tak mi napis ak nemas kamosku, mozme pokecat. dufam ze sa niekto ozve :-( som smutna