Triedna s nim flirtuje :(

Príspevok v téme: Triedna s nim flirtuje :(
katrin_ke

awojte mam taky problem mam pocit ze mojho chalana bali triedna proste vypisuje mu skoro kazdy den na fb oslovuje ho napr slniecko a vkuse ho avychvaluje posiela mu pusy na fb proste mam z toho cudny pocit ona ma asi 28 rokov sama bez deti a pride mi to kus cudne ze sa jedna triedna tak bavi so ziakom:( mozno prehanam ja neviem a zbytocne ziarlim :( podla vas je to normalne ?mam sa prestat obavat a on je tretiak na strednej pre info :)

katrin_ke

hej som si ista na 100 percent :) a dnes som sa s nim o tom rozpravala a mi slubil ze nebude si s nou pisat len ked daco surne bude potrebovat vediet :)a ked daco mu este raz napise daco take co mne sa nebude pacit ta jej napisem daco ja som sa rozhodla :)

katrin_ke

dakujem vam :))) skusim sa s nim o tom porozpravat a skusim sa ho spytat ci pise si tak aj s inymi ziakmi :) a dam vam vediet :) len nervy mam kvoli tomu :(

paganstorm

no pre ženu v takom veku musi byť 18ročný zajačik zaujimavou chuťovkou, ja by som kurevsky žiarlila, určit sa mi nezdá v poriadku že si s nim takto vypisuje, ale skus zistiť od ostatnych spolužiakov, možno takto komunikuje so všatkými svojimi žiakmi, možno sa len snaži o priatelsky prisup k nim

0369Smile9630

Ahoj :) ja by som ti poradila, aby si sa porozpravala so svojim frajerom :) v klude mu vysvetli, co si o tom myslis a popripade sa ho spytaj, ale zasa prilis neprehanaj :)
P.S. snad by si tvoj frajer 18-rocny nezacal s 28 :P
Ak sa ti bude chciet, mozes mi dat vedet, ako to dopadlo :)