Problem s riesenim Uzkosti

Príspevok v téme: Problem s riesenim Uzkosti
Opie

Uz dlhsiu dobu mavam depresivne/uzkostne stavy.Vacsinu casu som smutny a bez zivota ale su aj chvile kedy mi je lepsie ale tych je malo , asi 2 roky som to zvladal v pohode sam ale problemov pribudalo a uz si neviem rady , mal som aj dni kedy som vobec nejedol a ostatok casu som prespal , maval som aj vela konickov ale dnes ma uz nic nebavi a do nicoho sa mi nechce a nemam na to naladu ,hlavne pre to ze mam pocit ze to bude zbytocne.Vacsinu dna prespim .Myslel som aj na samovrazdu a par krat som to skoro skusil.Ibaze vacsinou mam tak 2-4 dni po sebe takto a potom jeden den ako keby sa trochu ukludnim , sice nic takisto nerobim cely den ale je mi trochu lepsie, preto som dlho vahal ci alebo neist za odbornikom.tak som sa ale rozhodol ze pojdem za psychologom ale akosi sa neviem k tomu dopracovat uz niekolko krat som sa zobral ze sa idem objednat a vzdy to zlyhalo na tom ze som sa bud hambil zavolat alebo som mal rozpisany mail a asi 15x som ho prepisal s tym ze to je zle a nevedl som co tam mam napisat a nakoniec som to vzdal a bolo mi do placu ze som taky neschopny ze sa ani objednat neviem.Svoju situaciu by som rad riesil ale som ako keby v zacarovanych kruhoch.Vedel by niekto poradit ako dalej ?

Opie

Dakujem este raz za doveru odhodlal som sa napisat psychologicke ale mam pocit ze sa iba zahambim kedze som este nepisal nikde a nevedel som to a ze budem musiet ist k druhej :(

J111

Aj tie lieky su tiez dobre, urychluju hojenie mojich psychickych ran. Kto vie ako dlho by to trvalo bez nich, ak by nieco trvalo?!

J111

To ti poviem, tie stavy su fakt "uzas". Ja naopak mavam tiez nejake tie stavy, ale zacal som sa venovat konickom, aspon tomu, co ma naozaj bavi a povedal som si, ze ak budem na to totalne zle, tak pojdem do nemocnice, nakolko chodim pravidelne k p. To je moja istota, ze sa mam aspon ako tak psychicky o co opriet. Pre mna by bolo vychodiskom nemocnica a to medzitym si chcem vychutnat:D

ninka 255

neváhaj a chod, dnes je to už samozrejmé že ľudia chodia k psychologom a psychiatrom.určite ti pomôže, nenič sa zbytočne, život je krásny aj ked s problémami.

dankajankech

ak je ta psychologicka naozaj dobra, tak ta posle rovno k psychiatrovi. myslim totiz, ze uz potrebujes aj lieky. ked sa ti bude depka prehlbovat, nielneze budes zbytocne trpiet, ale moze to aj zle skoncit. tak radsej to uz neodkladaj, same to neprejde.

niro

cau ked ti mozem pomoct okamzite vyhladaj nejaku psychologicku pomoc .ja si myslim ze ti to pomoze .zivot je len jeden a skoda ze by si ho premarnil len tak treba ho zit naplno zo vsetkym co nam ponuka to dobre a samozrejme aj to zle .zvladnes to drzim prsty