Ahojte, zaujimalo by ma či aj pre vas ostatnych chlapov je misionar taky naročny. Neviem či ho robim zle ale ležat celou vahou na partnerke nie je dobry napad a drzat celu vahu tela na rukach je dost namahave teda aspom pre mna. Ste na tom rovnako alebo je to len o sile v rukach? Skuste ho pripadne aj popisat ako by som mal byt spravne "nadstaveny" THX
Náročnosť misionára
Môj chalan tiež kričí že ho bolia ruky už ..... :D tak vtedy vymeníme polohu a po cca pol hodinke sa vratime zasa k tejto ... takže striedať striedať striedať
Misionar je brnkacka. Neprijemne su napr. na dlhsie robenie polohy ako ich zobrazuju na polohy.cz - "Z vysoka" alebo "Klokan" - ked muz pokrci nohy v kolenach, ide nad parnterku a pohybuje sa hore dole t.j., akoby robil drepy. Je to poriadne narocne na stehenne svaly a velmi narocne aj na klby.
U misionara si moze partnerka vylozit nohy aj na ramena, alebo sa opriet plecami partnerke o pokrcene nohy. Nelezi sa tak na hrudi a je to inenzivnejsie.
mlady, zaujimalo by ma co ti na klasickej polohe prekaza... skus prosim opisat.
spytaj sa jej, inak to nezistis. ja mam prave opacnu skusenost. takmer nedycham, lebo chcem pocut ju. a ona prave chcela pocut vzdychanie aj vsetko.
nemaju rady ak funi, v zmysle ze nevladze, ze viditelne nestaci. ak dychas normalne, to je v pohode. ak to dobre rozpumpujes, tak bude zadychana aj ona a nebude mat cas ti vycitat tvoje dychanie. :) v kazdom pripade, je to narocna, niekedy az vytrvalostna fyzicka aktivita, takze zrychlene dychanie je normalne a zo zdravotnych dovodov dokonca nutne.
Dik, vyskušam to a ešte jednu radu pre začiatočnika. Ako je to z dychanim? Viem že sa pytam na blbost teraz ale počul som že ženy nemaju rady ked chclap funi alebo čo. A ja nie som zrovna ten typ čo by svoje dychanie vedel kontrolovat. Toto je posledna vec ktora ma ešte trápy.
nie je narocny, ked striedas to opieranie sa. chvilu sa opieraj o dlane, maj pri tom napnute ruky, a divaj sa jej do tvare alebo zatvor oci. po chvili napriklad klesni na lakte a spoj si dlane za jej hlavou. potom si prevlec predlaktie jednej ruky pod jej krkom a prstami ju chyt okolo pleca, druhou ju mozes napriklad hladit po boku tela alebo ju drzat za ruku, po chvilu ruky vymen. ja som mal velmi rad ked som ju mohol objat okolo celeho tela. na chvilu sa nadvihla, ja som ju objal rukami nad oblastou pasa a ona sa zase polozila na postel. vrat sa zase na obe predlaktia, potom zase na dlane...
este sa mozes skusit viac drzat na stehennych svaloch a o ruky, natiahnute takmer rovnobezne s postelou, sa len mierne opierat, pripadne drahu hladit. ak vystrie paze dozadu za seba, je to skvela poloha na bozkavanie a lizanie podpazusia.
moznosti je mrte, neboj sa to striedat. dokonca sa to da aj bez ustavania v pohybe, draha si ani nemusi nic vsimnut. ja som sa tiez parkrat tak zabudol az mi strpli predlaktia ako som na nich lezal. :)
no a ked uz nic fakt nepomoze, tak skus par mesiacov dokladne posilnovat ramena a najma tricepsy. tie su v tejto polohe velmi zatazovane.