nema na mna cas

Príspevok v téme: nema na mna cas
nimsklamana

ahojte,
dost casto sa mi stava, ze ked ja navrhnem partnerovi stretnutie, tak odmietne. vyhovori sa na unavu, ze musi ist skor spat, ze rano vstava do prace a pod. nase stretnutia su takmer vzdy aj o sexe, netvrdim, ze sa mi to nepaci, paci sa mi to a ten vztah medzi nami povazujem viac-menej za otvoreny, porozpravame sa o comkolvek, mame medzi sebou skvely sexou, nezavazujeme sa zbytocnymi slubmi ani nicim, len som sklamana z toho, ze povacsinou ked navrhnem stretnutie ja, tak on odmietne. a ja sa citim hrozne, ako taka odhodena ku...va. no na druhej strane si poviem, ze to aj som, ked mu dovolim aby sa tak ku mne spraval a stretavam sa s nim a spavam s nim aj nadalej.
mate s tym niektora skusenost? alebo co vy muzi? naozaj veta idem skor spat znamena ze idete skor spat aj ked by ste sa radi stretli, no ste len prilis unaveny?
ja viem, ze ma byt z coho unaveny, chapem to, ale proste nieco vo mne sa zacina ozyvat, ze ma nepotrebuje vidiet tak casto.

tpch

Nemas byt co sklamana. On ta ma len na sex a je presvedceny, ze ty to tiez tak beries. Asi by bol velmi prekvapeny a nechapal by, co teraz riesis, pretoze je isto presvedceny o tom, ze si uzrozumena so status quo.

nimsklamana

ano jajka, to mame, netvrdim ze som s tym nespokojna, prave naopak, vzdy som chcela nejaky takyto vztah ako mam teraz, no bohuzial, dnes, kedy priznavam, mam dost velku chut na sex s nim, tak som mu napisala, samozrejme nie otvorenu ponuku, ale pekne zaobalenu v dvojzmyselnej narazke, ktorej urcite porozumel a ktoru odmietol.
krasomil, ano stalo sa to parkrat (asi tak 4-5) a na druhej strane zasa velakrat moje pozvanie von prijal. a stretavame sa aj bez sexu, ale to po menej, lebo ja som podstatnu cast tyzdna mimo domu a ked sme spolu, tak si to chceme vynahradit a je aj ten sex. no ja uz skutocne neviem ci prehanam alebo mozem byt opravnene nahnevana na to ako sa ku mne sprava

Krasomil

To těžko soudit, pokud se to stane párkrát, tak se to dá pochopit. Zkuste se někdy střetnout bez sexu, jen tak si někam vyjít, udělat si pěkný den. Pokud zjistíš, že se s tebou setkává jen kvůli sexu, tak si tě neváží a nezaslouží si tě.