Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nema na mna cas

Príspevok v téme: nema na mna cas
nimsklamana

ahojte,
dost casto sa mi stava, ze ked ja navrhnem partnerovi stretnutie, tak odmietne. vyhovori sa na unavu, ze musi ist skor spat, ze rano vstava do prace a pod. nase stretnutia su takmer vzdy aj o sexe, netvrdim, ze sa mi to nepaci, paci sa mi to a ten vztah medzi nami povazujem viac-menej za otvoreny, porozpravame sa o comkolvek, mame medzi sebou skvely sexou, nezavazujeme sa zbytocnymi slubmi ani nicim, len som sklamana z toho, ze povacsinou ked navrhnem stretnutie ja, tak on odmietne. a ja sa citim hrozne, ako taka odhodena ku...va. no na druhej strane si poviem, ze to aj som, ked mu dovolim aby sa tak ku mne spraval a stretavam sa s nim a spavam s nim aj nadalej.
mate s tym niektora skusenost? alebo co vy muzi? naozaj veta idem skor spat znamena ze idete skor spat aj ked by ste sa radi stretli, no ste len prilis unaveny?
ja viem, ze ma byt z coho unaveny, chapem to, ale proste nieco vo mne sa zacina ozyvat, ze ma nepotrebuje vidiet tak casto.

nimsklamana

baby, ak nad tym tak uvazujem, asi mate pravdu.
mnoho veci zacina davat zmysel, ked sa na to pozriem tak, ze existuje aj ina okrem mna.

Maoam

mozno nie si jedina jeho milenka, mne to pride tak, ze ON urcuje kedy ta stretne, ako to vyhovuje jeho terminovaciemu kalendaru

to, ze je to cisto sexualny vztah je jasne, ale z toho, co pises, to vyzera tak, ze to nie je tvoj problem, lebo si od zaciatku do toho isla s tymto vedomim

co poradit - daj si pauzu, odstup, parkrat odmietni aj ty, ak pridu navrhy z jeho strany, hlavne musis sama prist na to, co chces a ci si ochotna viest tento sexualny vztah aj nadalej za takychto podmienok, alebo uz nie

nimsklamana

ked ma ma teda iba na sex, tak preco ho odmieta, ked ho navrhnem ja?
som pre neho teda este nieco menej ako len ta zenska na sex?
myslela som, ze podstatou otvoreneho vztahu je to, ze sa vyhovie aj tomu druhemu, ked chce on.
no zjavne toto asi nebude ten "idealny" otvoreny vztah. ale je to nieco s cim si neviem poradit a postupne ma to pripravuje o nervy, dobru naladu a sebauctu.
a najhorsie je, ze si uvedomujem, ze z toho nemozem obvinovat jeho, ale len a len seba...

jajka001_

aby ta chcel aj bez sexu, by mu muselo byt s tebou tak dobre, aby ta vyhladaval nielen ked ma chut na sex. na vsedne chvilky bezneho dna.

ewkawewka

skus sa na chvilu zatat a odmietni ho aj ty par krát. Myslím, že ten sex ti nestojí za to až tak aby si si nechala robiť zo seba madrac.

nimsklamana

ked ja neviem. chcem viac sexu vtedy, kedy chcem ja, ale zaroven chcem, aby chcel aj on mna, ked ja nemam cas. a to sa nedeje.
bojim sa, ze mi to zacina prerastat cez hlavu a ze pomalicky ho zacinam mat rada a to je nieco, co to cele medzi nami len pokazi. a to nechcem.
a v tejto chvili som ostala taka zmatena, ze ani neviem aku radu chcem pocut.