Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Helikobaktera pylori a liecba

Príspevok v téme: Helikobaktera pylori a liecba
julca12

Dobry den,

mam Helikobaktera uz asi 3 roky,3 roky som brala antibioticku 7 dnovu kuru( Pantopac),helikobaktera stale mam.
Robila sa mi endoscopia a brali mi vzorku na co je moj Helikobakter citlivy.Gastroenterolog mi predpisal: Tetraciclin 250mg :4x2 tabletky denne
Metronidazol 500mg:3x1 tabletku denne
Omeprazol :1x1 tabletku denne

Bojim sa brat ten Tetraciclin lebo viem,ze nici oblicky a ma aj ine vedlajsie ucinky a musim brat 8 tabliet na den 7 dni(zda sa mi to nejak privela a plus este aj ten Metronidazol brat).

Ma s tym liekom niekto nejake skusenosti??
Este som zabudla povedat,ze nezijem na Slovensku ale som v zahranici a nedoverujem tym lekarom co su tu,niesu tak specializovany ako nasi Slovensky lekari.Preto sa potrebujem poradit.
R.N.G. mozes mi povedat svoj nazor??
Dakujem velmi pekne

julca12

Laurina22:,no co ja viem je,ze u kazdeho cloveka su priznaky na helikobaktera rozne,ja ked som bola na vysetreni tak sa ma lekar pytal aj na stolicu,ze aka je.

julca12

Dakujem vam pekne za vase nazory,

mna by este zaujimalo,ze ci ta antibioticka kura,ktoru mam predpisanu,(ktoru som pisala,ze mam uzivat),ze ci to nie je nejak privela tabletiek na den,bojim sa ze ci mi z nich nie co nebude.

RNG,ako to,ze ked helikobakter pretrvava len v malokyslom zaludku mam ja strasne palenie zahy,az take silne,ze mi ta stava ide az do ust??