Zdravim, myslite si,ze je normalne, ze 21.rocny chalan ma az tak vyvinutu vrasku hnevu(medzi ocami) ze ta vertikalna ciara je vyrazna aj v pokojnom stave mimiky, doslova to tam svieti. Som z toho zufaly, predsa len clovek sa ani nemraci, ale prave ta ciara budi dojem, ze som stale zamraceny, mam z toho dost velke komplexy, (botox, kyselina hyl. je riesenie na par mesiacov, takze v tomto to nevidim) ):
vraska hnevu
tvoj proble je rieseny od 2:40 min... cele to ani nepozeraj, lebo sa zlaknes, vyzera to smiesne
..nezhorsis ju, skus to, maximalne to nebude fungovat a tym nic nepokazis... tym protitlakom sa ti ta vraska pri cvideni nevytvara...su aj masaze na relaxaciu, aby to uvolnilo zvrastene svaly, ale tym ta zatazovat nebudem.. ale tiez si myslim, ze by si mal skusit botox...ale ked sa branis, skus toto...je to lacne, nic neriskujes, maximalne investujes cas a trpezlivost..a az potom skus teda botox.. skusim ti este najst video, teraz som v robote a nemam cas :)a mal by si sa poradit s odbornikom, ci botox alebo nieco ine
Ak tu vrasku nemas hlboku, botox ti stacit bude a vrasku ti odstrani (docasne).
Aj kanvela pod tebou ti to potvrdila.
ale botox neodstrani vrasku ktora uz existuje, on len eliminuje prenosy vzruchov v pokozke, cize znehybni svaly, ale on nevyplni tu vrasku, takze to nemozem aplikovat, vypln urobi kys. hyl. ale 1 mililiter stoji cca 300 eur na 6 mesiacov, na to nemam financie..:(
a ku tvarovej gymnastike, ja sa snazim vobec nepouzivat tie konkretne mimicke svaly medzi ocami, aby to az tak nebilo do oci a prave tym nadmernym pouzivanim pri gymnastike sa to nemoze este zhorsit?
ajááááj, ja som to mala tiež, od mlada...často mi hovorili, že prečo sa mračím, čí sa hnevám a podobne..trpela som do 30 rokov a povedala som si dosť..a dala som si botox,,super vecička, som spokojná, vráska je preč..jeden pich stojí 140 ,- eur, a vydrží aj rok...hor sa do toho !!
ja myslim ze hlboku vrasku hnevu ziadna tvarova gymnastika neurobi...
a botox nie je na chvilu... da sa vzdy dopichnut tak ako aj kyselina.. urcite to skus...
..jo a vysledky za 2 mesiace...ja to konkretne necvicim, som mlada a nemam vrasky, ale mame som kupila o tom knihu na Vianoce a trocha som studovala :)
skus tvarovu gymnastiku...aj na tvoj problem je napr. na youtube konkretny cvik :) ale musi sa to robit 3-5 x tyzdenne... neviem ci ju odtranis, ale ta zena vravi, ze sa zminimalizuje... je to prirodna metoda, face yoga... vlastne skus sa mracit a ukazovakmi rob protitlak, aby ti tam ta vraska pocas cviku nevznikala... neviem, ci som to napisala zrozumitelne :) ak nechces botox, tak vyskusaj jedine toto... rob to pri telke, ked ta nikto nevidi :)