Je to na myseľ ...Budem maturovať a súrne pbtrebujem tabletky na podporu mysle a aby mi to lepšie pálilo ...brali ste to niekto alebo niečo iné ?? aké tabletky najlepšie zaberú ?????
Acutil - budem maturovat
Jez zdravě, cvič, spi 7 hodin. Jo a je potřeba se naučit. Žádné zázračné preparáty nejsou...
Marketingovy tah by bolo, ze ti bez ucenia naleju do hlavy to, co treba na skusku. To ale nikto netvrdi.
Clovek je tvor, ktoreho spravanie je z velkej casti ovplyvnene bio-chemickymi procesmi v tele a v mozgu. Takze aj takyto doplnok, v pravidelnej dennej davke, dokaze ovplyvnit spravanie a moznosti pri uceni. Malo by sa cloveku, pokial aj sam chce, viac darit koncentrovat a preto sa aj kvalitnejsie ucit. Takisto by malo ucenie byt o nieco rychlejsie - ginko a Omega3. Samozrejme, ze nepomozu stvorkarovi, ktoremu sa nechce ucit nic. Ale takisto ako, dovolim si tvrdit, pomaha kava kazde rano aspon 70% populacie, aby bolo jednoduchsie zdvihnut zadok a ist do prace alebo skoly zvysovanim dopaminu v mozgu, tak isto by mohlo byt jednoduchsie, ak sa pouzije spravny doplnok,prinutit sa ku koncentrovanejsiemu uceniu.
Pri tychto doplnkoch moze hrat rolu aj placebo, ale urcite nie je vacsinova.
Tí, ktorí tu drístate o tom, že si má maturant alebo vysokoškolák sadnúť na zadok a učiť sa, ste buď nadmieru priinteligentní, alebo ste zmaturovali na štvoročky, či vaše indexy zdobia najskôr Dčka..
Chápem, že popri ostatných stresoch sa človek musí sústrediť na učenie a ja ti odporúčam z vlastnej praxe: zaviesť do svojho jedálnička Zelený čaj a 2x denne Memo plus, alebo iné podporováky na báze Ginka.. Zelený čaj ti zabezpečí psychickú rovnováhu a nebudeš tak pociťovať stres a únavu a na ginku sa ti bude dobre sústrediť.. Doležité!!-samozrejme, funguje to len pri min. 7 hodinovom spánku, ten nepodceňuj ;)
acutil je nootropikum, a pomoze vam zlepsit koncentraciu. Urcite odporucam tým, ktorí maju problem zacat.
žiadne tabletky ti nenalejú učivo do hlavy, všetky sú na báze iba akejsi stimulácie, a dovolím si povedať, že poväčšine fungujú ako placebo...
nic som neskusala..proste som si sadla a ucila sa, co ine mi ostalo...
a čo ti pomáhalo na učenie ?? či si nič neskúšala ??
kedy som nieco take napisala?
ja ti vravim, ze ekby take tabletky existuju, tak ich kazdy uziva, nie?
mam za sebou maturitu, statnu jazykovu skusku a 5 rokov VS a v zivote som si nedala ziadnu tabletku a ani nikto z mojho okolia, lebo su to vyhodene peniaze