tak mam trosku filozoficku naladu teraz, nie ze by som nemal inych starosti ale celkom ma zaujima vas nazor, ako vnimate ludi ktori uznavaju zivotny styl zit naplno, umriet mlado? myslim ze do tejto skupiny patrim, nemam ziadne samovrazedne sklony to nie, ale proste citim ze staroba nie je pre mna a smrt si ma najde skor, dokonca aj v roznych testoch mi to vychadza, aj u kartarok aj ked tomu prilis neverim, proste citim ze to tak bude, zivot si uzivam, bavi ma ale obcas nad tymto rozmyslam, je to na liecenie ci ani nie ? =)
Zomriet mlady?
george, ty nezijes naplno, ale mrhas zivotom
zit naplno pre mna znamena napriklad to, ze pri vybere povolania sa nebudem pozerat na peniaze, ze ked budem mat dost prace, odidem do inej, ze ked prestanem lubit, tak sa rozidem, ze pojdem za svojim cielom aj ked si vsetci myslia ze nemam sancu
nie ozierat sa po nociach
Niesom blby viem co robim ... Ja nehovorim ze som iba v herni pohybujem sa v roznych podnikoch ... A
george...to je sprostost...ked si myslis ze ziskas znamosti v herni...kde sa dobre rozbijete...akurat tam nechas love... :)
Lenze ja sa snazim skoncit v tej prvej moznosti ;)
teba nuti niekto zit taky zivot?
george, nejdem ta poucat.Ale dam ti taku otazku - pises tam take moznosti, ze skoncit vo vazeni, omotany okolo stromu, stat sa alkoholikom - ty stale vlastne myslis len na seba. Nemas nikoho okolo seba, kto ta ma rad? Ono keby sa nieco z toho, co si uviedol, s tebo skutocne stalo, tak tvoji blizki by boli nestastni a trapili by sa, ak nikto iny tak tvoja mama urcite.
Chapem ocom hovoris ... Tiez niesom na takyto zivot hrdy a urcite sa tam nikde nechvalim , jedine tak na anonymnom fore ... Vlastne ani nevies kolko ludi takyto zivot zije ... To je taka uzavreta komunita ktora sa pozna prides do herne a vydis tam pri stroji opyteho profesora z vysokej alebo doktora , policajta ...
pre kazdeho je naplno nieco ine. Ja mam rodinu, narocnu pracu, sportujem a kazdu z tychto cinnosti (a nie len tie co som uviedla) sa snazim robit najlepsie ako viem, aby som mala pocit, ze kazdy den a minuta co som tu stala za to ako pre mna, tak aj pre ostatnych. Kazdy den zazivam v praci situacie, ked sa ludom zo dna na den zmeni zivot, ked musia akceptovat veci, o ktorych si nemysleli, ze sa ich budu tykat. Iste ty si ina vekova kategoria, tak tvoje naplno je dnes ine ako bude mozno za 20 rokov. Ja nechcem ale nikoho poucat ani mentorovat, zivot si treba uzivat, ale nie s nim hazardovat.
Kazdopadne netvrdim ze ludia ktory veduu takyto zivot su stastny , prave naopak .
je niekolko moznosti ako sa da takymto zivotom skoncit :
1. Ziskat znamosti a zarobyt slusne prachy
2. Zostat alkoholikom vsetko prechlastat a skoncit v poslednej vrstve .
3. Vezenie.
4. Nadranom omotany okolo stromu.
Vebe a co je podla teba zit naplno ?
Myslis tym cestovat spoznavat novych ludi atd atd ?? Aj to patri ktomu co som pisal ...