Zdravím
Asi pred mesiacom a pol som bol na diskotéke a bol som trošku zronený ohľadom vzťahu s bývalou tak som stretol jednu babu a nejak sme sa dali do reči, do tanca až sme nakoniec skončili na parkovisku...Súložili sme asi minútu, potom ma to prestalo baviť tak som ju len urobil jazykom a rukami a skončili sme...lenže nechcela mi dať číslo, ani žiaden kontakt, len chcela isť ku mne na intrák, ja som zatrhol...tak sme pokecali a bolo...
Ide o to že zajtra sa stretnem po 2 týždňoch s babou s ktorou bude určite sex...Samozrejme s kondómom a plánujeme byť spolu, je to podľa vás nezodpovedné s a s ňou milovať? túžim po nej už dlhší čas, len teraz som sa dostal k článku o HIV a príznakov tam bolo dosť, ja som mal jeden a to hnisavú angínu, ale to už mesiac predtým aj 2 týždne potom....fakt som zúfalý a na testy sa ísť ešte nedá. A keď jej poviem nech počkáme, aj keď len čisto z paranoidného hľadiska tak o ňu prídem lebo láska to ešte nieje a nebude čakať 2 mesiace len na to že či náhodou...
Baba bola mladá, max. 22 rokov a celkom zlatá a otvorená.
Predtým než sa spýtate čo to vlastne chcem je to, či som sa mohol nakaziť, či neviete o počte infikovaných, či tam je nejake extra riziko a či to bude odo mňa blbé sa s ňou vyspať a byť s ňou...odpovede najradšej do zajtra ale nepohrdnem ani neskôr, ďakujem