Ahojte,
prosim Vas o radu, mam 27 rokov a pred rokom som sa rozisla s priatelom po 3 rokoch vztahu,cim sa zacalo moje trapenie.Nejak nam to poslednu dobu nefungovalo a ja som nemala pocit, ze toto je muz, za kt.by som sa mala vydat.Prisla do toho 3 osoba a v mojej hlave nastal skrat.Chcela som vymenit stare za nove v nadeji, ze to nove je lepsie.Po 2 tyzdnoch pauzi na mna priatel tlacil a ja som sa pod tym tlakom rozhdola pre koniec. S novym to bolo len chvilkove pobluznenie a zakratko som zistila, ze som urobila fatalnu chybu. Pokusala som sa to este zlepit, no byvaly mal po kratkej dobe, uz plnu hlavu inych dievcat. Nedokazala som uverit, ze ho to tak rychlo preslo. Ja sa z toho po roku nemozem dostat von, mam ho na ranajky, na obed na veceru, stale nanho myslim, lomcuju mnou vycitky a dni len prezivam. Skusala som sa stretavat s inymi chlapcami avsak s nikym som si tak nerozumela ako s nim. Skutocne sa obavam, ze ma uz nikto iny nedokaze zaujat a ze si toto rozhodnutie budem vycitat do konca zivota...i ked prenho to asi vela neznamenalo, ked to dokazal tak rychlo hodit za hlavu...
rozchod
Mala si sa dobre a chcela si niečo lepšie... tak to vidíš ako si dopadla .. ak to bol ten pravý tak to budeš ľutovať do konca života a nepomôžete v tom nikto ďalší
michaela mna takto isto odkopla moja byvala ,len rozdiel je v tom ze ja som snou chodil 4roky..Viem sa vzit do jeho kozi co si vytrpel,ked to necakas od nejviac milovanej osoby..si si to pokaslala, sa ti to len vratilo ako bumerang mas aspon ponaucenie do druheho vztahu vaz si co mas ..
Marinka, ty mi hovoris uplne z duse :) dakujem Ti za povzbudenie :)Hovorila som si, ze ani rok sa nesmiem tomu venovat, no nepodarilo sa, tak hadam, ma to skoro prejde, lebo ako pises, uz je nacase prestat. Moje kamosky uz maju take velke usi z mojho analyzovania, ze fakt som si dala pauzu a snazim sa to neriesit :) ani to dobre, ani to zle, pretoze to nema vlastne uz vyznam a len mi to vracia spomienky...
3ntt - mas pravdu a Miska to vie. Len ten pocit je uplne iny ked to prezivas vnutorne, ten pocit, ked myslis, co ked by to mohlo 2x fungovat? Este plus ked si s nim v kontakte a visis na kazdom jeho slove a obracias to slovo z kazdej strany a rozmyslas, ci ti tym ci onym nedava najavo, ze by sa vratil spat. No proste uplna citova katastrofa.
Inak Miska, skus sa na nieco zamerat a odvratit od neho pozornost. Neviem, mas pracu? Tak sa vzdelavaj, uc sa jazyky, chod otrocit na spinning. Ak byvas v meste o to jednoduchsie. Lebo rok je uz dlha doba. Ja mam 28 a je mi luto, ze som ´porozchodovej terapii ´ venovala 1,5r. Je to zbytocne vela casu.
Ten vek ma zaujimal, ze ci nebol od teba mladsi.
A este, rozpravas sa o tom vela s kamoskami? Ak ano, skus tuto temu uplne vypustit a zaujimaj sa len o druhych. Cim menej to budes pitvat, tym menej budes plytvat energiu.
Ak aj napriek vsetkemu tocis hlavou a stale si myslis, ze by to mohlo vyjst, tak v tomto momente vytoc jeho cislo a povedz mu, ze ho chces spat. No a uvidis co dalej. Hm? :)) Rozhodni sa spravne, ak to nevyjde, budes sa spamatavat minimalne dalsi rok. No a dvadsat uz davno nemame, aby sme stale skusali co to da :o)
no ale to ze ty si sancu dala este neznamena ze on to musi urobit tiez. a dalsia vec je ze tu sancu si nedala jemu.ale inemu. tento chalan ti nic neurobil takze si nieco taketo nezasluzil. a to ze ti sancu nedal este neznamena ze si mu ukradnuta. len proste uz nechce podstupit to riziko. a aj pre teba je to tak lepsie. keby ste sa dali dokopy tak by ti pravdepodobne uz nikdy nevedel dostatocne verit. vaz si to ze ste aspon kamarati. a nabuduce uz takuto blbost neurob.
No praveze, ja som to uz tiez zazila, sice som bola mladsia, a frajer sa so mnou rozisiel kvoli inej, no ked ma prisiel odprosit takisto som nevahala a dala tomu druhu sancu, brala som to tak, ze ked ta k niekomu fakt velmi taha a su tam city, stoji ti to zato aby si tomu dal druhu sancu este....
Marina, kludne so mnou zatras :) tomu filozofovaniu a analyzovaniu sa jednoducho nevyhnem, aj keby som neviem ako silno chcela.. :(
Vekovy rozdiel, bol ten isty rocnik ako ja....preco?
nebud sebecka a dopraj mu. nelutuj sa a nerob chudatko. TY si ho odkopla len preto ze sa objavil niekto iny. zistila si ze ten niekto iny ti nevyhovuje tak sa vratis tam kde ti bolo lepsie. ale ono to uz nejako nejde a ty si nestastna. rozmyslala si niekedy nad tym ako sa asi citil on? skus si tu situaciu otocit a poloz si otazku ci by si bola sa ku takemuto cloveku (ako si ty) vratit a ci by si mu bola ochotna verit (ale uprimne). aku ma v tebe istotu ze to neurobis znovu? ja myslim ze po tomto vsetkom si este dopadla dobre. ja by som s takymto clovekom uz neprehovorila.
Viedlo nas k tomu to, ze so sa zacala stretavat s niekym inym a on bol ako vymeneny. Vyhladaval moju spolucnost, sluboval, prosil, tiekli mu slzy. Vratila som sa k nemu bez mihnutia oka. O 2 mesiace mi povedal, ze ze uz to nie je ono. Co bolo to //ono// som sa nedozvedela a uz ani nechcem vediet. Som velmi hrdy clovek. Navonok som to nedala najavo, ale vnutorne ma to riadne hryzlo
Treba vsak ist dalej, nemozes sa upinat na jedneho cloveka.
Mimochodom aj on sa dal s byvalou niekolkokrat dokopy. No ale to je ina story. Ides na to ako ja. Tiez som filozofovala po nasom prvom rozchode, ze ked sa mal tendenciu vratit k nej, mohlo by sa to stat aj u nas. Juj, mam chut s tebou zatriast :))
Mala by si ho nechat zit svoj zivot. Bol by hlupy, ak by sa vratil k byvalej, kt ho nechala kvoli inemu. On by ti nedoveroval a ty by si stratila sebauctu, lebo by si mu musela 100x dokazovat, ze to uz nikdy neurobis.
Este ma napada, aky bol medzi vami vekovy rozdiel?
tak urcite je silnejsi ako ja v tomto, no so svojou byvalou priatelkou sa roziesiel a dal dokopy 2 krat a to ho tiez nechala kvoli 3 osobe, viem, ze kazdy vztah je iny, a nemozem to podla toho sudit...
Marina, a co vas viedlo dat sa po roku znova dokopy???
Miska, mam podobnu skusenost, aj ked dovod rozchodu bol odlisny. S tym rozdielom, ze my sme sa po roku dali opat dokopy a po dvoch mesiacov zo vztahu bez vysvetlenia odisiel. Viem ake su tie pocity a viem, ze sa lahko radi. Ja s tym tiez este bojujem. Je to o to tazsie, ze sa stretavame v praci.
Zrejme si s nim vtedy aj napriek vsetkym nezhodam bola stastna. Preto ti chyba. Ale uz by to znova nefungovalo. Ver mi. Ak mas moznost prerusit kontakt, urob tak. Mas 27, nemarni svoj cas.